Aanmelden lunch | Financiering en zekerheden voor jouw onderneming

Heb jij het nog helder op je netvlies? Alle stukken van de bank die je hebt getekend toen je financiering aanvroeg voor jouw onderneming? Stampandaktes, verzamelpandaktes, volmachten, hoofdelijkheidsverklaringen, borgstellingen en vermoedelijk nog veel meer. Maar weet je ook wát je eigenlijk hebt getekend?

Het aantal faillissementen in Nederland stijgt licht en ondernemen is de afgelopen tijd kwetsbaar gebleken. Ook wanneer jouw onderneming een groei doormaakt of op het toppunt van zijn kunnen zit, is het toch verstandig om te weten hoe je er richting de bank voorstaat. Zeker in het geval dat de bank begint te morrelen aan jouw kredietafspraken. Of wat als jouw onderneming onverhoopt omvalt: weet jij dan met welke kleerscheuren je daar als ondernemer, maar ook privé vanaf komt?

In een gratis lunch op 17 april 2023 vn 12:00 - 14:00 uur nemen curator Bert & faillissementsmedewerker Cher je mee in de diverse financieringsmogelijkheden die jij als ondernemer hebt en de valkuilen die daarbij komen kijken. Ze gaan graag het tafelgesprek met jou en de andere lunchgasten aan om praktijkvoorbeelden, tips en praktische handvatten te delen. Interessant voor ondernemers die op het punt staan een bedrijf te beginnen én ondernemers die al volop ondernemen. Daar wil je bij zijn!

Locatie: Dommerholt Advocaten Apeldoorn

Ben jij erbij? Meld je aan:

  • Meld een collega of zakelijke relatie aan:

    Een collega of relatie meenemen naar de lunch? Dat is geen probleem. Vul hieronder de gegevens van de introducee die je wilt meenemen in.