Aanmelden lunch | Ongewenst gedrag op de werkvloer

Na de onthullingen rondom The Voice, Ajax, de Wereld Draait door en NOS Sport krijgen wij in onze dagelijkse praktijk veel vragen over hoe een werkgever om moet gaan met ongewenst gedrag. Wanneer is gedrag ongewenst en hoe kun je als werkgever voorkomen dat dit gedrag plaatsvindt? Welke maatregelen moet en kun je daarvoor als werkgever nemen? En hoe zorg je er als werkgever voor dat werknemers in jouw organisatie zich veilig genoeg voelen om ongewenst gedrag bespreekbaar te maken?

In deze gratis lunch op maandag 17 april en vrijdag 21 april 2023 gaan arbeidsrecht specialisten Marnix, Roswitha, Priscilla en Marijn verder in op de juridische (on)mogelijkheden voor het omgaan met ongewenst gedrag op de werkvloer. Van 12:00 - 14:00 uur nemen onze specialisten je mee in het onderwerp, is er ruimte om te sparren met andere ondernemers en heb je de mogelijkheid om al jouw brandende vragen te stellen.

Locatie: Dommerholt Advocaten ZwolleDommerholt Advocaten Apeldoorn

Ben jij erbij? Meld je aan:

  • Meld een collega of zakelijke relatie aan:

    Een collega of relatie meenemen naar de lunch? Dat is geen probleem. Vul hieronder de gegevens van de introducee die je wilt meenemen in.