Aanmelden lunch | Waardevolle werknemers binden aan jouw onderneming

Talentvolle en gemotiveerde werknemers zijn cruciaal voor het succes van een onderneming. Maar de huidige generatie wil meer dan enkel werken voor een bedrijf: werknemers willen een gevoel van eigenaarschap. Hoe maak jij dit als ondernemer én vooruitstrevende werkgever nu mogelijk? Een werknemersparticipatie kan uitkomst bieden en groeit in Nederland sterk in populariteit. Er zijn alleen zoveel verschillende vormen van werknemersparticipatie, dat ondernemers door de bomen vaak het bos niet meer zien.

Ondernemingsrechtspecialisten Mirella en Christian nemen je in een gratis lunch op 17 april 2023 van 12:00 - 14:00 uur mee in de vormen van werknemersparticipatie die zij in de praktijk het meest voorbij zien komen. Denk hierbij aan certificaten van aandelen en Stock Appreciation Rights (SARs). Tijdens deze lunch kom je erachter waarom een participatie nou zo waardevol is voor jou en je werknemers, wat de (juridische) voor- en nadelen van dit soort instrumenten zijn en waar je allemaal aan moet denken bij het opzetten van een werknemersparticipatie.

Locatie: Dommerholt Advocaten Heerenveen

Ben jij erbij? Meld je aan:

  • Meld een collega of zakelijke relatie aan:

    Een collega of relatie meenemen naar de lunch? Dat is geen probleem. Vul hieronder de gegevens van de introducee die je wilt meenemen in.