Advocatenkantoor Groningen

Promotievideo Dommerholt Advocaten

Zoekt u een advocatenkantoor in Groningen? Bij Dommerholt Advocaten vindt u de antwoorden op uw zakelijk juridische vragen. Als full-service advocatenkantoor zijn wij er voor ondernemers, bedrijven en instellingen in de stad en regio Groningen. Wij staan uitgesproken ondernemend naast én achter u met juridische en specialistische adviezen.

Als ondernemer krijgt u vroeg of laat te maken met ondernemingsrecht. Ondernemerszaken en juridische vragen gaan hand in hand. Dat is onze ervaring. Fiscaal rechtarbeidsrechtfinancieringen of faillissementen; grote kans dat het eens op uw pad komt. Of wellicht zijn deze juridische onderwerpen juist nu actueel. Weet dat u kunt bouwen op de kundige en nuchtere advocaten van Dommerholt Advocaten. Groningers in doen en laten, we hebben voldoende aan een half woord.

Advocaat in Groningen

We stellen ons hier aan u voor, maar wellicht kent u ons. Onze vestiging zit namelijk op een bekende locatie tegenover het Martiniplaza en het Gasuniegebouw. Naast dat we hiermee goed en snel bereikbaar zijn, is het vooral een fijne plek. Deze locatie zegt ook iets over onze sterke betrokkenheid met de regio. Wij zijn thuis in de omgeving en in datgene wat u als ondernemer in uw regio bezighoudt.

Juridische sparringpartner voor ondernemers

Wij zijn uw advocaat in Groningen, we staan naast u op het moment dat het nodig is. Met een nuchtere en scherpe kijk op ondernemerszaken. Aanbestedingen, arbitrage, bestuursrecht of sociaal zekerheidsrecht; u kunt bij ons terecht voor al uw juridische vraagstukken in elk rechtsgebied. Met tientallen decennia ervaring en bijna veertig advocaten hebben wij altijd een gefundeerd en solide advies voor u. Met onze vestigingen in Zwolle, Heerenveen, Eelde en Apeldoorn kent onze kennis en expertise vrijwel geen grenzen.

Bovendien hebben onze advocaten ieder een eigen specialisme. Dat is de kracht van onze mensen. Het maakt ze tot de besten in hun vak. En dat is uw voordeel. Met al onze juridische kennis samen hebben wij altijd een antwoord op uw vraag en een oplossing voor uw uitdaging. Een compleet dienstenpakket dus. Komt u eens kennismaken? U bent van harte welkom in ons pand aan de Leonard Springerlaan.

Kennismaken met onze advocaten in Groningen?

Wilt u weten wat ons advocatenkantoor in Groningen voor u en uw onderneming kan betekenen? Of heeft u actuele juridische vraagstukken waarop u snel een passend antwoord zoekt? Neemt u dan vooral contact met ons op. Bel (050) 721 06 20 of neem contact met ons op.