Automotive

ontwikkelingen in automotivesector

Mooie omzetcijfers en correct betaalgedrag van klanten zijn niet altijd vanzelfsprekend. Tegelijkertijd zijn er risico’s door de aangescherpte regelgeving voor de automotivesector.

Preventieve aanpak en een solide juridische basis

Met heldere contracten, deskundig juridisch advies en een goed bereikbare juridische sparringpartner staat u aan het roer. De advocaten van Dommerholt pakken bestaande problemen aan en treffen preventieve maatregelen voor eventuele nadelige situaties die in de branche op de loer liggen.

Vaak ligt de oplossing niet in tijdrovende en kostbare processen. Liever kiezen wij voor de preventieve aanpak en een solide juridische basis voor uw bedrijfsvoering. Echter, waar nodig stappen wij met vertrouwen voor u in de ring.

De advocaten van Dommerholt kennen de automotivesector. De ontwikkelingen en trends volgen wij op de voet. Heeft u een branchespecifieke vraag, dan schakelen wij direct en snel. En wanneer wij zelf een alarmerende ontwikkeling in uw branche signaleren, dan bent u de eerste die we daarop attenderen.

Dommerholt Advocaten als juridische partner

Op deze wijze behartigen onze advocaten de belangen van diverse landelijk opererende autoleasemaatschappijen. Ook de grotere autodealers en -onderhoudsbedrijven weten ons te vinden.

Het gaat in onze dienstverlening lang niet alleen om operationele aangelegenheden, zoals contracten en geschillen met toeleveranciers en afnemers. Ook bij kwesties als beoogde overnames, herstructureringen, het aangaan van samenwerkingsverbanden, financieringen en bij vraagstukken op het gebied van huisvesting en personeel zijn wij uw juridische partner.