Advocatenkantoor Eelde
:Advocatenkantoor Eelde

Advocatenkantoor Eelde

Uw advocatenkantoor in Eelde en regio: Dommerholt Advocaten. Full-service en met de focus op ondernemers. Op u en uw onderneming dus. Legt u uw zakelijk juridische vraagstukken bij ons neer, dan krijgt u daarvoor antwoorden en goede adviezen terug. Precies wat u mag verwachten van een juridische sparringpartner in ondernemingsrecht.

Als juridische specialisten zijn wij uitgesproken ondernemend. Ondernemingsrecht zit in onze genen. Dat maakt Dommerholt Advocaten voor u een prettige en passende sparringpartner. Met ons advocatenkantoor bij Airport Eelde zitten wij centraal in de regio. Wellicht kent u onze vestiging, want komt u naar Eelde dan komt u langs Dommerholt. Dat is goed om te weten, want met onze specialisten beschikt u over betrouwbare, kundige advocaten op het moment dat u ons nodig heeft.

Advocaat in Eelde

Heeft u vragen of een uitdaging op het gebied van ondernemingsrecht? Wij geven u antwoorden en adviezen waarmee u verder komt. Dat is immers wat u het liefst wilt als ondernemer: vooruit. Dat begrijpen wij. Daarom kunt u bij ons terecht voor alle zaken die gaan over insolventierecht, faillissementen, arbeidsrecht en bijvoorbeeld bouwrecht of aanbestedingen. Ondernemerszaken, stuk voor stuk. U regelt ze in uw eigen omgeving, samen met de specialisten van Dommerholt Advocaten Eelde.

Juridische vragen, specialistische antwoorden

Met bijna veertig advocaten hebben wij altijd een solide advies voor u. Bovendien is elke oplossing volledig maatwerk, want net als iedere ondernemer verschilt ook elk vraagstuk. En dat vraagt om specifieke kennis. Daarom geloven wij in specialismen. Elke Dommerholt advocaat is thuis in zijn of haar eigen rechtsgebied. Met onze advocatenkantoren in Zwolle, Heerenveen, Groningen en Apeldoorn beschikken wij én u over een diepe bron van juridische kennis en expertise.

Zo bieden wij een compleet dienstenpakket, voor u als ondernemer of bestuurder. Al uw vragen vinden een antwoord bij de advocaten van Dommerholt. U ben van harte welkom in onze vestiging bij Airport Eelde.

Kennismaken met onze advocaten in Eelde?

Wilt u weten wat ons advocatenkantoor in Eelde voor u en uw onderneming kan betekenen? Of heeft u actuele juridische vraagstukken waarop u snel een passend antwoord zoekt? Neemt u dan vooral contact met ons op. Bel (0592) 730 300 of neem contact met ons op