Advocatenkantoor Zwolle
:Advocatenkantoor Zwolle

Advocatenkantoor Zwolle

Dommerholt Advocaten is thuis in Zwolle. En vooral ook in uw recht. Als full-service advocatenkantoor zijn wij er voor ondernemers en hun ondernemingen, overal in de stad en regio Zwolle. Daarmee heeft u alle specialismen voor uw zakelijk juridische vraagstukken bij u in de buurt.

Ondernemingsrecht, het zit in ons DNA. Als juridische sparringpartner zijn we er voor elke ondernemer in en rond Zwolle. Voor grote en kleine ondernemingen, want juridische vragen spelen overal. Soms ook plotseling en onverwacht. Daarom is het goed om betrouwbare, kundige advocaten dichtbij te hebben.

Advocaat in Zwolle

Met onze hoofdvestiging aan de rand van het Zwolse centrum zitten wij dicht bij u. Vanuit het Ondernemingshuis, de voormalige Kamer van Koophandel, kijken wij uit op de binnenstad. De plek waar Dommerholt Advocaten werd opgericht. En de plek waar u als ondernemer of bestuurder terecht kunt voor vrijwel elk juridisch vraagstuk. Op al uw vragen over bijvoorbeeld ondernemingsrecht, pensioenrecht of sociaal zekerheidsrecht krijgt u bij Dommerholt Advocaten een antwoord.

Juridische specialismen en specialisten

Een betrouwbaar juridisch advies. Daarmee komt u als ondernemer werkelijk verder. Met bijna veertig advocaten in Zwolle en overige kantoren hebben wij altijd een gefundeerd en solide advies voor u. Specifiek voor uw situatie. Want wij geloven in specialismen. Zo is elke Dommerholt advocaat thuis in zijn of haar eigen rechtsgebied. En met onze advocatenkantoren in Apeldoorn, Heerenveen, Eelde en Groningen kent onze kennis en expertise vrijwel geen grenzen.

Samen hebben we alle mogelijke juridische kennis in huis. Een compleet dienstenpakket dus, voor u als ondernemer of bestuurder. Vanuit ons advocatenkantoor in Zwolle bieden wij antwoorden en zekerheid. Een kleine vraag of complexe juridische uitdaging, u bent altijd welkom.

Kennismaken met onze advocaten in Zwolle?

Wilt u weten wat ons advocatenkantoor in Zwolle voor u en uw onderneming kan betekenen? Of heeft u actuele juridische vraagstukken waarop u snel een passend antwoord zoekt? Neemt u dan vooral contact met ons op. Bel (038) 427 20 20 of neem contact met ons op