Klanten over ons
:Klanten over ons

Antoine Sonnega, CEO Korrels B.V. over ons:

"Korrels BV ontwikkelt thermoplastische elastomeren (TPE), een grondstof voor bijvoorbeeld automatten, afdichtingen van deuren en kunststof kozijnen en handgrepen van fietsen. Binnen een bepaalde bandbreedte geven wij een garantie voor de specificaties van ons product. Daarbij geldt als voorwaarde dat de afnemende fabrikant het materiaal niet zelf modificeert (vermengt met vreemde materialen).
Eén maal zijn we aangeklaagd door een fabrikant die het materiaal wel had gemodificeerd en vervolgens niet tevreden was over het eindproduct. Menno Hoekstra, advocaat bij Dommerholt, heeft ons fantastisch bijgestaan in deze zaak.
Menno heeft een duidelijke strategie uitgezet, op basis van onze algemene voorwaarden. We hebben glansrijk gewonnen en zelfs de proceskosten zijn door de tegenpartij vergoed.
Hoewel wij het recht aan onze kant hadden, hebben we na afloop van dit proces wel onze algemene voorwaarden met Menno doorgenomen en geoptimaliseerd. We hebben nog preciezer vastgelegd wat onze verantwoordelijkheden zijn van order tot levering, om zo min mogelijk risico te lopen op nog eens zo'n onterechte aanklacht. We sturen onze voorwaarden nu bij iedere offerte en ze staan standaard op de achterzijde van ons briefpapier gedrukt.

Behalve Menno's hulp in deze zaak schakelen we Dommerholt ook in voor het nalopen van distributieovereenkomsten en contracten met buitenlandse agenten/vertegenwoordigers.
Het fijne van Dommerholt Advocaten is dat de werkwijze zakelijk is, met een persoonlijk tintje."

'De werkwijze van Dommerholt is zakelijk met een persoonlijk tintje'

Antoine Sonnega, CEO Korrels B.V.


Meer klanten over ons: