De medewerkers van Dommerholt Advocaten
:Uitgesproken Harm
'De Ondernemer moet zich kunnen focussen op zijn onderneming'

Over Harm

Naam

mr. drs. H. (Harm) Hommes

Functie

Advocaat

Specialismen

Commerciële contracten
Insolventie, Faillissementen en Business recovery
Financiering en zekerheden
Fusie, overname en herstructurering
Ondernemingsrecht

E-mail

h.hommes@dommerholt.nl

Telefoon

06 - 129 76 442

Wanneer

Advocaat sinds 2015

Welke vestiging

Zwolle

Uitgesproken Harm

Wat maakt jou tot een uitgesproken sparringpartner voor ondernemers?

"Wet- en regelgeving vertalen naar de dagelijkse praktijk, is wat het recht voor mij boeiend maakt. Ik zie wetten en regels als spelregels die ik inzet te gunste van mijn cliënt. Het is mijn uitdaging om te zoeken naar de beste oplossingen voor zijn onderneming. Ik zet daarbij niet alleen mijn juridische kennis in, maar ook mijn economische achtergrond. Die komt goed van pas bij de advisering van ondernemers."

Waarom biedt jouw vak jou zoveel werkplezier?

"Als advocaat sta je midden in de samenleving en daar hou ik van. Ik ben iemand die graag in contact staat met mensen en die de samenwerking opzoekt. Daarnaast help ik mensen graag. Als ik mijn cliënten juridisch bijsta, kunnen zij zich focussen op datgene waar zij zich het liefste mee bezighouden: ondernemen. Pleiten vind ik eveneens ontzettend leuk, al zal ik altijd eerst op zoek gaan naar een oplossing zonder rechterlijke tussenkomst."

Waarom koos je voor een rechtenstudie?

"In eerste instantie studeerde ik Economie. Later ben ik Rechten ernaast gaan doen. Dat vakgebied boeide mij dermate, dat ik voor de advocatuur heb gekozen."

Opleiding

Bachelor Bedrijfseconomie, Bachelor Nederlands Recht, Master Finance, Master Nederlands Recht (specialisatie Bedrijfsrecht)

 


De medewerkers van Dommerholt Advocaten

Wat zoekt u?

of toon alle medewerkers