Nieuws
:Nieuws

Dommerholt is verhuisd naar Ondernemershuis

Advocatenkantoor verstevigt positie in Regio Zwolle

Zwolle, 23 mei 2014

Het advocatenkantoor Dommerholt is vanuit de Zwolse binnenstad verhuisd naar het gebouw van de Kamer van Koophandel aan de Govert Flinckstraat 1 in Zwolle. De nieuwe locatie is beter bereikbaar, heeft meer parkeergelegenheid en ook meer zichtbaarheid. Dit is belangrijk voor de groeiambitie van Dommerholt Advocaten.

Dommerholt Advocaten is geleidelijk uitgegroeid tot de grootste juridische dienstverlener voor ondernemers in de Regio Zwolle. Het full service kantoor voor ondernemers, instellingen en particulieren verwacht deze positie in de komende jaren verder te verstevigen. De overstap naar het nieuwe kantoorpand past binnen de groeiambitie van Dommerholt Advocaten. Naast de bestaande vestigingen in Apeldoorn, Zwolle, Heerenveen en Assen, heeft het kantoor begin dit jaar ook een vestiging in Groningen geopend.

Het Ondernemershuis van de Kamer van Koophandel vervult van oudsher een verbindende rol. ‘Aan deze rol zullen wij op geheel eigen wijze verder invulling geven’, aldus bestuursvoorzitter Hans Pieter van der Veen. ‘Door slimme ICT-oplossingen zal juridische dienstverlening steeds meer preventief worden ingezet, bijvoorbeeld door integratie met bedrijfsprocessen. Naast strategische en juridische advisering, zullen wij deze digitale verbinding zoeken. Ook zal het Ondernemershuis een fysieke ontmoetingsplek blijven. Vanuit onze verschillende branchegroepen zullen voor ondernemers in de regio verbindingen mogelijk worden gemaakt. Wij vinden onderlinge verbinding en samenwerking erg belangrijk en willen daar binnen onze regio een bijdrage aan blijven leveren.’

Dommerholt Advocaten zal het gehele gebouw in gebruik nemen, met uitzondering van een deel van de begane grond dat nog door de Kamer van Koophandel zal worden gebruikt. 

< naar overzicht