Nieuws
:Nieuws

Ondernemersbijeenkomst Kraanbolwerk

Zwolle, 4 september 2014

Het Kraanbolwerk: hèt snijvlak van economische, ruimtelijke en infrastructurele ontwikkeling in Zwolle. Dit prachtige stadshavengebied met uitloop naar de Pannekoekendijk wordt nieuw leven ingeblazen met een diversiteit aan bebouwing, biedt toegang tot de stad over weg èn water en levert daarmee een krachtige economische impuls aan de stad.

Dommerholt Advocaten organiseerde met medewerking van de Gemeente Zwolle, DLH Projectontwikkeling en AM Wonen op 4 september een ondernemersbijeenkomst met uitzicht op de verschillende projecten op en rond het Kraanbolwerk. Centraal stonden de nieuwe ontwikkelingen op economisch, ruimtelijk en infrastructureel gebied.

Stedenbouwkundige Henk Snel (Gemeente Zwolle) gaf de genodigden een boeiende blik in het verleden, het heden en de toekomst van de omgeving van het Kraanbolwerk. Vervolgens vertelde projectontwikkelaar Edwin van Roodselaar (DLH Projectontwikkeling) het nodige over de totstandkoming en realisatie van het complex op de hoek van de Pannekoekendijk en Burgemeester Roelenweg waar voornamelijk studenten zullen worden gehuisvest, waarna projectontwikkelaar Marcel de Ruiter (AM Wonen) afsloot met een presentatie over de bijzondere vastgoedontwikkeling op het Kraanbolwerk. Vanzelfsprekend hebben de genodigden tijdens de bijeenkomst ruimschoots de gelegenheid gehad om te netwerken onder het genot van een hapje, een drankje èn de nazomerzon.

Voor Dommerholt Advocaten maakte deze bijeenkomst overigens onderdeel uit van een week vol activiteiten rondom hun nieuwe kantoorpand dat op 11 september as. officieel zal worden geopend door burgemeester Henk Jan Meijer.

< naar overzicht