Vacature Advocaat Stagiaire
:Vacature Advocaat Stagiaire

ENERGIEKE, ONDERNEMENDE EN OPLOSSINGSGERICHTE ADVOCAAT IN SPÉ (M/V)

Wie zijn wij?

Dommerholt Advocaten richt zich op juridische dienstverlening aan ondernemingen en instellingen. Wij leveren pragmatische en creatieve oplossingen voor de juridische uitdagingen van onze cliënten. Ons uitgangspunt daarbij? Wij regelen waar het kan en procederen waar het moet! Dát maakt ons uitgesproken Dommerholt en uitgesproken ondernemend.

Ons kantoor bestaat inmiddels 40 jaar; in die tijd hebben wij de organisatie steeds verder ontwikkeld en aangepast aan de behoeften van de tijd.  In dat dynamische proces zijn wij autonoom gekomen waar we nu staan:  een kantoor met bijna 100 medewerkers, verdeeld over vestigingen te Zwolle,  Apeldoorn, Heerenveen, Eelde en Groningen.

Waar ligt jouw uitdaging?

Door groei heeft de vestiging Apeldoorn een vacature voor een advocaat-stagiaire die zich aangesproken voelt door onze manier van werken en de ondernemende cultuur. Je hebt bij voorkeur aantoonbare affiniteit met de regio Apeldoorn en de ondernemers die daar gevestigd zijn.

Je werkzaamheden zijn zeer gevarieerd en liggen op het terrein van het algemeen civiel recht, het ondernemingsrecht, het arbeidsrecht en het insolventierecht. Je bouwt bij ons geleidelijk maar zeker een klantenkring op die jou waardeert en weet te vinden. Kortom: je bent ondernemend én ambitieus.

 En wat vraagt dat van jou? 

Energiek, ondernemend en oplossingsgericht, dát zijn de eigenschappen die jou tot een waardig sparringpartner maken voor onze klanten. Jij maakt gemakkelijk contact en hebt het in je om een mooi zakelijk netwerk om je heen te bouwen.

Bij ons werk je nauw samen met de andere advocaten van de vestiging en binnen de verschillende secties, ook over de vestigingen heen.

Als het moet werken wij hard door en als het kan is er ruimte om uit te blazen. Vanzelfsprekend werken wij samen als er een bijzondere klus moet worden geklaard. Jij weet wanneer jouw volle inzet nodig is, bent accuraat, snel en komt je afspraken na.

Neem jij de uitdaging aan? 

Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Graag horen wij waarom juist jij voor ons de kandidaat bent waar we niet omheen kunnen. Hierbij waarderen wij ondernemerschap en creativiteit en zien we graag terug waarom juist Dommerholt en Apeldoorn jou aanspreken.

Benieuwd hoe het is om als advocaat-stagiair te werken bij Dommerholt? Dan kun je bellen met Jim Koster. Jim is onze jongste advocaat stagiaire en hij kan je vertellen hoe het is om bij ons te werken. Je kunt Jim bereiken op 
06-57045118.

In het werving- en selectieproces maakt, naast een aantal sollicitatiegesprekken met o.a. partners en toekomstige collega’s, ook een assessment deel uit van de procedure. Dit assessment heeft een selecterend karakter, maar vormt ook de basis voor de eventuele ontwikkeling en begeleiding tijdens de stage.

Heb je het idee dat dit profiel voor jou is geschreven en wil je solliciteren, mail dan je brief en cv, voorzien van studieresultaten, vóór 5 juni 2017 naar hr@dommerholt.nl  

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Priscilla Trip, partner in Apeldoorn via p.trip@dommerholt.nl of 06-25051422