Aansprakelijkheidsrecht

Een ongeluk zit in een klein hoekje

In het verkeer, tijdens uw werk of op de sportschool. Waar u ook bent, een ongeluk zit in een klein hoekje en kan uw leven volledig op zijn kop zetten. Wilt u weten waar u staat? Dommerholt Advocaten maakt uw rechtspositie inzichtelijk.

We voeren verweer wanneer u ergens verantwoordelijk voor wordt gehouden. Lijdt u zelf schade, dan stellen we de tegenpartij aansprakelijk en geven we advies over de mogelijke financiële compensatie.

Drie specialisaties

Aansprakelijkheidsrecht gaat over situaties die u zomaar overkomen: u bent op het verkeerde moment op de verkeerde plek. Preventief een contract afsluiten is vaak praktisch onmogelijk, waardoor u bent aangewezen op de regeling van de wet.

Wij zetten ons in om snel tot de beste oplossing te komen. Dat doen we door drie specialisaties te combineren:

  1. Op basis van het aansprakelijkheidsrecht bepalen we wie er verantwoordelijk is voor de geleden schade.
  2. Bij het vaststellen van bestaan en omvang van de mogelijk financiële compensatie doen we een beroep op het schadevergoedingsrecht.
  3. Gelijktijdig onderzoeken we samen met u of er een verzekeringsmaatschappij aan te spreken is die de schade dekt.

Advocaat in aansprakelijkheidsrecht

Wilt u weten wat (het) recht in uw situatie is? En zoekt u een advocaat die is gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht? Neem dan contact met ons op. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.