Dommerholt als werkgever

Het is prettig werken bij Dommerholt. De panden hebben een laagdrempelige uitstraling en zijn warm ingericht, ons team stelt zich open en informeel op, de sfeer ademt betrokkenheid en we zijn wars van hiërarchie.

Een rood tapijt hebben we niet, wel leggen we de rode loper uit voor elkaar en onze klanten. Betrokkenheid, respect en loyaliteit hebben we bij Dommerholt namelijk hoog in het vaandel. Bij het selecteren van nieuwe medewerkers letten wij dan ook op de wederzijdse klik.

En omdat je gedurende je carrière een groot deel van je tijd op het werk doorbrengt, vinden wij dat werken bij Dommerholt moet bijdragen aan je kwaliteit van leven. Met leuke uitjes, gezamenlijke lunches en de wekelijkse kantoorborrel zorgen we dat er naast een goede professionele sfeer ruimte is voor de sociale kant van de samenwerking.

Blijven ontwikkelen

Waardering voor jouw talent staat voorop bij Dommerholt Advocaten. Wij geloven dat iedereen moet doen waar hij goed in is en de ruimte moet krijgen zijn interesses en capaciteiten verder te ontwikkelen. Zowel voor de ondersteunende medewerkers als voor de advocaten bieden we mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dommerholt is bovendien een door NOvA erkend opleidingsinstituut. Geregeld verzorgen wij cursussen voor interne én externe advocaten. Daarnaast heerst bij ons de sfeer van ‘durven vragen’. Als collega’s onderling staan we open voor het leerproces van de ander.

Uitgesproken ondernemend

Dommerholt Advocaten is als full-service advocatenkantoor dé juridische samenwerkingspartner voor bedrijven en instellingen in Noordoost-Nederland. Van onze collega’s verwachten we een bijdrage aan die positie. Daarom zijn affiniteit met de commerciële kant van de advocatuur en betrokkenheid bij de regio Noordoost-Nederland vereist. Praktijkervaring op commercieel gebied is een pre. Onze advocaten zoeken de ondernemer geregeld op en zijn actief binnen zakelijke netwerken. Zo krijgen en houden we een goed beeld van hun business.

Dommerholt Advocaten heeft geregeld vacatures voor:

  • Advocaat-stagiairs
  • Advocaat-medewerkers
  • Secretaresses
  • Overige ondersteunende functies, zoals automatisering, HR en administratie, marketing en communicatie
  • Oproepkrachten
  • Student-stagiairs

Ook als er geen concrete vacatures op deze site staan, kan reageren nuttig zijn. Neem gerust contact op onze afdeling HR via 038 427 20 20 om je vraag te stellen of stuur een open sollicitatie aan hr@dommerholt.nl. Initiatief en originaliteit worden bij Dommerholt Advocaten gewaardeerd.