Grant Thornton Forensic & Investigation Services B.V.

Mark Hoekstra, partner

"De advocaten van Dommerholt zijn open van aard en gaan pragmatisch te werk. 'De menselijke maat' is op hen echt van toepassing; ze willen de klant oprecht verder helpen.
De samenwerking tussen Grant Thornton en Dommerholt Advocaten werkt in twee richtingen. Wij worden ingeschakeld in zaken waarin Dommerholt de rol van curator heeft. Zij schakelen dan onze forensisch accountants en forensisch IT specialisten in. Bijvoorbeeld om financiële gegevens en e-mail van de betreffende onderneming veilig te stellen en te analyseren. Andersom verwijzen wij onze klanten voor juridische kwesties graag door naar Dommerholt. Wij hebben het volste vertrouwen in hun vakkundige, oprechte en transparante werkwijze.
Het mooie aan onze samenwerking is dat we samen de discussie durven aangaan. Bijvoorbeeld als een van beide vanuit zijn specifieke kennis een ander licht op een zaak kan schijnen of omdat we van mening zijn dat iets efficiënter kan. Zo versterken we elkaar.
Net als Grant Thornton, heeft Dommerholt een team dat er staat wanneer het nodig is. Ook als er tijdsdruk is. Snel schakelen of tot laat doorwerken is beide kantoren niet vreemd. De cultuur bij beide partijen is sterk gericht op het echt helpen van de klant. Het is heerlijk samenwerken als die culturen overeenkomen."

Voor meer informatie over Grant Thornton Forensic & Investigation Services B.V. zie: http://www.gt.nl/forensiceninvestigationservices.