Over Dommerholt

Uitgesproken ondernemend: juridische sparringpartner voor ondernemers

Dommerholt Advocaten is als full-service advocatenkantoor dé juridische samenwerkingspartner voor ondernemers, ondernemingen en instellingen in Noordoost-Nederland. Met onze omvang behoren we tot de top 50 van Nederlandse advocatenkantoren. Met onze lokale vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Heerenveen zijn we altijd dichtbij en kennen we de lokale en regionale markt.

Full-service advocatenkantoor

Met ruim 30 advocaten hebben we alle specialismen voor de zakelijke markt in huis. Altijd op één adres terecht kunnen met alle juridische vragen - zowel zakelijk als privé - is niet alleen efficiënt, het geeft onze klanten ook een vertrouwd gevoel. Wij kennen de (juridische) vraagstukken waar bedrijven en instellingen in de praktijk mee te maken krijgen. Zowel in goede als in economisch mindere tijden.

Ingevoerd in uw branche

Vanuit hun juridische specialismen zijn onze advocaten bovendien lid van een of meerdere brancheteams binnen Dommerholt Advocaten. Bijvoorbeeld Vastgoed en bouw, Zorg en welzijn, Agri, food en visserij en Productie. In deze teams koppelen wij onze juridische specialismen aan branchespecifieke ontwikkelingen. Deze bundeling van kennis en inzichten maakt dat wij onze klanten pro actief voorzien van relevante informatie én van dienst kunnen zijn met verrassende klantoplossingen.

Het hoge juridisch niveau van ons kantoor wordt onderschreven door onderzoeken van onafhankelijke bureaus. De kwaliteit van onze interne opleidingen voor bijscholing en kennisactualisatie, waaraan ook externe advocaten deelnemen, behoort tot de top 3 van Nederland. De Cedeo-erkenning onderstreept deze kwaliteit.

Bereikbaar en proactief

De toegankelijkheid, bereikbaarheid en proactieve werkwijze van onze medewerkers – van telefonist tot advocaat – maken dat u zich volledig kunt richten op uw core business, terwijl wij uw belangen behartigen. En omdat u een vast contactpersoon heeft, kunt u snel met ons schakelen. Lees ook waarom onze klanten ons ‘uitgesproken ondernemend’ vinden.