Arbeidsrecht advocaat Apeldoorn

Dommerholt Advocaten: jouw arbeidsrecht advocaat in Apeldoorn

Ben je op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Apeldoorn? Dan zit je goed bij Dommerholt Advocaten. Vanuit ons advocatenkantoor in Apeldoorn, dat gevestigd is aan de Europaweg, staat Dommerholt Advocaten dagelijks ondernemers, bedrijven en instellingen bij met juridisch advies – ongeacht wat er op hun pad komt.

Wanneer een arbeidsrecht advocaat Apeldoorn inschakelen?

Het arbeidsrecht is een van de primaire rechtsgebieden waar we ons bij Dommerholt Advocaten in gespecialiseerd hebben. Je kunt bij ons terecht voor alle denkbare juridische vraagstukken binnen het arbeidsrecht. Zo behandelen we bijvoorbeeld veel ontslagzaken. Het ontslagrecht in Nederland is sterk onderhevig aan veranderingen. Ook het privacyrecht en pensioenrecht zijn de laatste jaren constant in beweging en krijgen volop aandacht van de media. Niet zo verwonderlijk dus, dat we als advocaat arbeidsrecht in Apeldoorn ook veel zaken krijgen die aan deze expertises gerelateerd zijn. Onze expertises binnen het arbeidsrecht gaan echter veel verder dan dat. Zo houden we ons ook bezig met onder andere de ziektewet, arbeidsongeschiktheid en sociaal zekerheidsrecht. Word je als ondernemer geconfronteerd met een werknemer die vertrekt naar de concurrent? Heb je behoefte aan deskundig advies bij een reorganisatie? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst? Onze specialisten staan voor je klaar!

Waarom kiezen voor Dommerholt Advocaten?

Ons advocatenkantoor, dat 1976 werd opgericht en inmiddels drie vestigingen heeft, is al jaren gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Sinds 2015 richten we ons specifiek op het verlenen van juridische ondersteuning aan de zakelijke markt. Op die manier kunnen we een nog betere kwaliteit leveren en zorgen we ervoor dat ondernemers, bedrijven en instellingen hun focus op hun core business kunnen houden. Bovendien houden we de rechtspraak, wetgeving, ontwikkelingen en actualiteiten binnen dit rechtsgebied nauwlettend in de gaten. En hoewel procederen ons vak is, streven we er altijd naar om procederen waar mogelijk te voorkomen.

Advocaat Apeldoorn arbeidsrecht nodig? Neem contact op met Dommerholt Advocaten

Ben je benieuwd naar wat we als advocaat arbeidsrecht in Apeldoorn voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek – bij ons op kantoor of online.

Kennismaken? Neem direct contact met ons op