Dommerholt Advocaten Heerenveen

Ons adres in Heerenveen

Abe Lenstra Boulevard 44
Postbus 225
8440 AE Heerenveen
T: 0513 433 433
E: [email protected]

2001. Het jaar waarin wij, naast onze vestigingen in Zwolle en Apeldoorn, ons derde advocatenkantoor in Heerenveen openen aan de Abe Lenstra Boulevard. De kern van ons advocatenkantoor gaat al wat verder terug naar het jaar 1976, waarin we ons kantoor oprichten in hartje Zwolle. Inmiddels zijn we al 47 jaar onderweg en adviseren en ondersteunen we ondernemers juridisch met onze opgedane kennis, kunde en ervaring!

Openingstijden vestiging Heerenveen

Als ondernemer heb je soms geen tijd te verliezen. Dat snappen wij ook. Onze advocaten zijn daarom altijd (oké bijna altijd) te bereiken op hun persoonlijke mobiele nummers en e-mailadressen. Zo zijn we altijd dichtbij!

Eerst even kennismaken met één van onze specialisten? Leuk! Neem gerust contact met ons op, dan spar je binnenkort samen met een advocaat in Heerenveen over jouw vraagstuk.

Onze collega’s bij de receptie zijn van maandag t/m donderdag tussen 08:30 en 17.30 en op vrijdag tussen 08:30 en 17:00 aanwezig en telefonisch bereikbaar.

Jouw juridisch specialist in Heerenveen

Ondernemers en instellingen kunnen dagelijks bij ons terecht voor al hun juridische vraagstukken. Onze advocaten in Heerenveen adviseren en ondersteunen je vanuit ons pand aan de Abe Lenstra Boulevard, bij jou op kantoor of (via beeld) vanuit huis.

Bij Dommerholt Advocaten zijn we gespecialiseerd in 11 rechtsgebieden én hebben we kennis van de bijhorende markt. Hierdoor kunnen wij je op verschillende vlakken binnen jouw organisatie adviseren en ondersteunen.

#teamdommerholt Heerenveen

Iedere onderneming of instelling verdient een juridisch sparringpartner. Ja, ook jij! Waarom? Omdat het belangrijk is dat iedereen datgene doet waar hij of zij gelukkig van wordt. Een advocaat in Heerenveen neemt daarom graag jouw juridische vraagstukken uit handen, zodat jij je volledig kunt focussen op datgene wat jouw écht gelukkig maakt: ondernemen!

Wij werken als #teamdommerholt iedere dag aan kleine- en grote juridische zaken. Procederen is één van de onderdelen van ons vak, maar wij adviseren liever om procedures te voorkomen. Onze missie én onze vier belangrijke waarden (gedurfd, geen drempels, klantfocus en treffend en dus nuttig) geven ons team houvast en richting om elk vraagstuk 'typisch uitgesproken’ te behandelen.

Benieuwd naar ons hele verhaal? Je leest het hier >

Regionaal betrokken

Onze Heerenveense collega’s zijn nauw betrokken bij de regio. Ze zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in de omgeving en kennen de zakelijke markt goed.

Het liefst zijn we voor iedere ondernemer uit Heerenveen dé juridisch sparringpartner. Maar de ontwikkeling van de economie in de regio vinden we net zo belangrijk. Organisaties moeten kunnen groeien en ontwikkelen en daar dragen we graag ons steentje aan bij! Ons advocatenkantoor in Heerenveen is actief in diverse zakelijke netwerken waarin ondernemers kennisdelen, elkaar inspireren en motiveren. Je vindt onze advocaten in Heerenveen terug bij:

SC Heerenveen
Dommerholt Advocaten is partner (én trouwe buurman!) van SC Heerenveen. Onze collega’s delen regelmatig hun kennis met andere ondernemers tijdens én na een mooie voetbalwedstrijd.

Thialf
Als sponsor van Thialf ondersteunen we de topsport en delen we onze kennis met andere ondernemers uit de regio.

Sportclub Genemuiden
Een gezonde werk-privé balans: dat vinden we bij Dommerholt Advocaten heel belangrijk. Een belangrijke reden om niet alleen de topsport, maar ook de amateursport een warm hart toe te dragen. Zo houden we sport én ontspanning in de regio!

Verder zijn enkele advocaten in Heerenveen actief in de Ondernemerskring Heerenveen en VFN.

Drie vestigingen, één team

Ondanks dat onze collega’s verspreid over drie vestigingen werken, zijn we toch één #teamdommerholt. De lijntjes tussen de vestigingen zijn kort en waar nodig werken onze collega’s met elkaar samen om het maximale resultaat voor de klant te behalen. Samen werken we aan de best passende juridische ondersteuning en dat al 45 jaar...