Dommerholt Advocaten Apeldoorn

Ons adres in Apeldoorn

Europaweg 202a
Postbus 695
7300 AR Apeldoorn
T: 055 526 20 20
E: [email protected]

Het eerste advocatenkantoor van Dommerholt Advocaten was (en is nog steeds) gevestigd in hartje Zwolle. In de 47 jaar die volgen, hebben we daar twee mooie vestigingen aan mogen toevoegen: één in Heerenveen en één in Apeldoorn. Vanuit ons pand aan de Europaweg, werken onze Apeldoornse advocaten aan uiteenlopende juridische vraagstukken van ondernemers en instellingen.

Openingstijden vestiging Apeldoorn

Hoe fijn is het om een advocaat te kunnen bereiken als je hem of haar nodig hebt? Fijn toch? Dat vinden wij ook! Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt, want onze advocaten in Apeldoorn zijn altijd (oké, bijna altijd) bereikbaar op hun mobiele nummers en persoonlijke mailadressen.

Heb je nog geen kennisgemaakt met een advocaat in Apeldoorn? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op, dan drinken we samen (digitaal) een kop koffie!

Tip: alvast even gluren welke specialist straks jouw specialist kan zijn? Rijd eens langs ons pand; onze collega’s hangen met hun foto groots aan de buitenkant. Lekker persoonlijk, toch?!

Vestiging Apeldoorn - Dommerholt Advocaten

Jouw juridisch sparringpartner in Apeldoorn

Dagelijks adviseren en ondersteunen we ondernemers en instellingen over en bij al hun juridische vraagstukken. Dit doen we vanuit ons advocatenkantoor in Apeldoorn, maar ook bij de klant op kantoor of (via beeld) vanuit huis.

Onze advocaten in Apeldoorn hebben een brede en specialistische kennis van 11 verschillende rechtsgebieden én de bijhorende markt. Hierdoor kunnen zij jou vanuit verschillende invalshoeken ondersteunen en adviseren.

Uitgesproken Dommerholt Advocaten

Doen waar je gelukkig van wordt, dat vinden wij heel belangrijk! Als #teamdommerholt zijn we daarom van mening dat iedere onderneming en instelling een juridisch sparringpartner verdient. Waarom? Omdat jij je met een juridisch sparringpartner volledig kunt focussen op datgene wat jou écht gelukkig maakt: ondernemen!

Binnen ons advocatenkantoor in Apeldoorn werken we aan uiteenlopende juridische zaken. Daarbij is procederen een onderdeel van ons vak, maar wij adviseren liever om procedures waar mogelijk te voorkomen. Met onze missie in het vizier en onze vier belangrijke waarden (gedurfd, geen drempels, klantfocus en treffend en dus nuttig) als belangrijke pijlers, werken wij als typisch ‘uitgesproken Dommerholt Advocaten’ aan jouw vraagstuk.

Benieuwd naar ons hele verhaal? Je leest het hier >

Regionaal betrokken

Iedere Apeldoornse collega voelt zich op zijn of haar manier verbonden met de regio. Onze advocaten zijn bekend met wat er in de omgeving speelt en kennen de zakelijke markt als geen ander.

Natuurlijk willen we niets liever dan dé juridisch sparringpartner zijn voor ondernemers uit Apeldoorn en omgeving. Maar we vinden ook dat ondernemingen de mogelijkheid moeten hebben om te groeien en te ontwikkelen. Aan deze economische groei dragen wij graag ons steentje bij door actief te zijn in diverse zakelijke netwerken waarin ondernemers kennisdelen, elkaar inspireren en motiveren.

Verder zijn onze advocaten in Apeldoorn groot liefhebber van sport en cultuur. Wij dragen daarom enkele lokale sportclubs en culturele instellingen een warm hart toe.

Benieuwd waar je ons in de regio Apeldoorn allemaal kunt tegenkomen? Dommerholt Advocaten is regionaal betrokken bij:

Paleis het Loo
Ons advocatenkantoor in Apeldoorn is ambassadeur van Paleis het Loo, waardoor we investeren in de ambities van het paleis en bijdragen aan de kunst en cultuur voorziening in de regio.

Draisma Dynamo Volleybal
Als sponsor van Draisma Dynamo Volleybal ondersteunen we het topvolleybal in Apeldoorn.

Sportclubs TV Spitsbergen, VV Nunspeet & AMHC Apeldoorn
Bij Dommerholt Advocaten hechten we veel waarde aan een gezonde werk-privé balans. Voor de échte sportliefhebbers onder ons, ondersteunen we daarom graag lokale sportclubs waar onze collega’s aan verbonden zijn. Zo dragen we bij aan het behoud van sport en een stukje ontspanning in onze omgeving.

Daarnaast netwerken onze advocaten actief met ondernemers en instellingen om kennis te delen en nieuwe connecties te leggen. Onze collega’s uit Apeldoorn zijn onder andere betrokken bij Stichting Legal Valley, Bedrijvenkring Apeldoorn, Junior Kamer Apeldoorn, TMA en Visserijnieuws.

Ook delen we onze kennis regelmatig klassikaal of online in de vorm van presentaties en lessen. Wij delen onder andere onze kennis met de Radboud Universiteit, Rota Corolina, Rechtswinkel en Berghauser Pont Academy.

Drie vestigingen, één team

Bij Dommerholt Advocaten werken we verspreid over drie vestigingen, maar zijn we altijd één team. De lijntjes binnen onze drie vestigingen zijn kort en daardoor weten we elkaar goed te vinden. Waar nodig werken onze advocaten met elkaar aan een zaak om samen tot het maximale resultaat te komen. Zo werken we als één #teamdommerholt altijd aan de beste passende juridische ondersteuning voor onze klant.

Kennismaken? Neem direct contact met ons op

Lees verder