Faillissementen

Onze insolventiespecialisten worden met regelmaat door de rechtbank benoemd tot curator in faillissementen of bewindvoerder in surseances van betaling. Van grote ondernemingen tot kleine lokale spelers, er zijn in de afgelopen jaren vele faillissementen door onze advocaten afgewikkeld. Wil je alles lezen over onze expertises binnen het faillissementsrecht? Klik dan hier >

Actuele faillissementen
Lees hier de meest recente update over het faillissement BonGo, Novavolt & Koolen.

Voor vragen over of het kunnen indienen van een vordering aangaande een actueel faillissement, verwijzen wij naar: 

Klanten BonGo, Novavolt, Koolen opgelet: klanten die in het bezit zijn van een certificaat van Stichting Garantiefonds ZonneEnergie SZGE, kunnen zich voor de toepassing van het garantiefonds bij hen melden via www.sgze.nl.

Direct een vordering indienen?

Graag willen wij je verzoeken om jouw vordering hier in te dienen. Jouw gegevens worden met zorg behandeld en niet gedeeld met derden.

Vordering indienen

Openbare faillissementsverslagen

Als belanghebbende of schuldeiser van een gefailleerde onderneming is het wenselijk om bepaalde informatie over ontwikkelingen binnen het faillissement, zoals bijvoorbeeld de verkoop van activa, oorzakenonderzoek of bestuurdersaansprakelijkheid, te kunnen inzien en daarmee een beeld te krijgen van de vooruitzichten. De curator verwerkt alle belangrijke informatie periodiek in een openbaar verslag. Alle faillissementsverslagen worden gepubliceerd in het Centraal Insolventie Register (afgekort het CIR) van de Rechtspraak. Per dossier vind je de naam van de curator, de rechter-commissaris en alle openbare faillissementsverslagen.

Klik hier om naar het Centraal Insolventie Register te gaan.