Dommerholt Advocaten Zwolle

Ons adres

Govert Flinckstraat 1
Postbus 1182
8001 BD Zwolle
T: 038 427 20 20
E: [email protected]

Dommerholt Advocaten is opgericht in 1976, in hartje Zwolle. Nadat we in de loop van ons 47-jarig bestaan ook twee vestigingen openen in Heerenveen en Apeldoorn, zijn we in 2014 met onze Zwolse medewerkers verhuisd naar ons huidige pand aan de Govert Flinckstraat.

Openingstijden

Openingstijden? Die kennen we bij Dommerholt Advocaten niet! Wij vinden het belangrijk dat jij ons kan bereiken als je ons nodig hebt en daarom zijn onze advocaten altijd (oké, bijna altijd) bereikbaar op hun mobiele nummers en persoonlijke mailadressen.

Heb je nog geen direct contact met een van onze specialisten of kom je liever een keer langs op ons advocatenkantoor in Zwolle? Neem gerust contact met ons op, dan drinken we samen (digitaal) een kop koffie!

Onze collega’s bij de receptie zijn van maandag t/m donderdag tussen 08:30 en 17.30 en op vrijdag tussen 08:30 en 17:00 aanwezig en telefonisch bereikbaar.

Jouw juridisch sparringpartner in Zwolle

Vanuit ons pand aan de Govert Flinckstraat, bij de klant op kantoor of (via beeld) vanuit huis, adviseren en ondersteunen we dagelijks ondernemers en instellingen over en bij al hun juridische vraagstukken. Met een brede en specialistische kennis van de markt en verschillende rechtsgebieden hebben we alle specialismen voor de zakelijke markt in huis:

Typisch uitgesproken Dommerholt Advocaten

Als #teamdommerholt vinden wij dat iedere onderneming en instelling een juridisch sparringpartner verdient. Procedures winnen is ons vak, maar wij adviseren liever om procedures te voorkomen. Dat is onze passie. Wij willen samenwerken en anticiperen, zodat jij kunt excelleren.

Vanuit onze missie werken we binnen Dommerholt Advocaten aan uiteenlopende juridische zaken waarin onze vier belangrijke waarden, gedurfd, geen drempels, klantfocus en treffend en dus nuttig, centraal staan. Waarden die ons typisch uitgesproken Dommerholt Advocaten maken!

Benieuwd naar ons hele verhaal? Je leest het hier >

Regionaal betrokken

Een groot deel van onze Zwolse collega’s komen zelf uit Zwolle of de nabije omgeving, waardoor ze de regio en de zakelijke markt goed kennen. Dat maakt dat we ons als advocatenkantoor in Zwolle, regionaal verbonden voelen.

Naast dat we dé juridisch sparringpartner zijn voor ondernemers, vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de economische groei in de regio Zwolle. Ons advocatenkantoor is daarom actief in diverse zakelijke netwerken waarin ondernemers kennisdelen, elkaar inspireren en motiveren.

Verder zijn onze collega’s groot liefhebber van sport en cultuur. Wij dragen daarom enkele lokale sportclubs en culturele instellingen een warm hart toe.

Benieuwd waar je ons in regio Zwolle allemaal kunt tegenkomen? Wij zijn regionaal betrokken bij:

Stichting Metropool/Regio Zwolle Congres
Dommerholt Advocaten is één van de hoofdpartners van Stichting Metropool Zwolle en het Regio Zwolle Congres. Hiermee leveren we een bijdrage aan de sociaal- en ruimtelijk-economische ontwikkelingen in de regio.

MKB Regio Zwolle
Wij zijn de vaste kennispartner van MKB regio Zwolle. Dit houdt in dat we juridisch advies geven aan zowel de organisatie als aan de daarbij aangesloten ondernemingen.

Zwolse theaters
Door onze bijdrage aan dit prachtige theater geven we iets aan de stad Zwolle en haar inwoners. Tegelijkertijd helpen we cultuur toegankelijk te maken en te houden.

Hedon Music Club
Dommerholt Advocaten is lid van Hedon Music Club. Hierdoor staan we dichtbij de ondernemers in de regio én leveren we een bijdrage aan het culturele leven in Zwolle.

PEC Zwolle
Als échte voetballiefhebbers zijn we actief in de PEC Zwolle businessclub waar we andere ondernemers ontmoeten en onze kennisdelen tijdens én na een mooie pot voetbal.

HC Zwolle
Zonder (financiële) bijdragen van ondernemingen kunnen grote sportclubs niet bestaan. Dat is een van de redenen voor de ondersteuning die Dommerholt Advocaten aan Hockey Club Zwolle biedt. Behalve financieel leveren we praktisch onze bijdrage; veel van de medewerkers van ons hoofdkantoor in Zwolle zijn op vrijwillige basis actief bij deze club.

Verder zijn onze advocaten actief in nog veel meer netwerkclubs waar kennis met elkaar wordt gedeeld en nieuwe connecties worden gelegd. Je kunt ons vinden bij de Business Breakfast Club Ronald McDonald Huis, De Vastgoed Sociëteit, Nestorio, Young Professionals, De Maatschappij en Jong Management Kring Zwolle.

Ook delen we onze kennis regelmatig met Zwolse scholen als Hogeschool Windesheim en het Deltion College in de vorm van bijvoorbeeld presentaties, workshops of als jurylid/beoordelaar van pleidooien.

Drie vestigingen, één team

Bij Dommerholt Advocaten werken we verspreid over drie vestigingen, maar zijn we altijd één team. Ons ondersteunend personeel werkt voornamelijk vanuit ons advocatenkantoor in Zwolle, maar is ook met grote regelmaat – buiten corona om – op de andere vestigingen aanwezig.

De lijntjes binnen onze drie vestigingen zijn kort en daardoor weten we elkaar goed te vinden. Waar nodig werken onze advocaten met elkaar aan een zaak om samen tot het maximale resultaat te komen. Zo werken we als één #teamdommerholt altijd aan de beste passende juridische ondersteuning voor onze klant.

Kennismaken? Neem direct contact met ons op

Lees verder