Ondernemingsrecht advocaat

Het ondernemingsrecht is een veelomvattend rechtsgebied. Het is een gebied waar in de praktijk veel onderwerpen samenkomen. Denk daarbij aan de inrichting en de structuur van ondernemingen, maar ook aan het sluiten van allerlei soorten nationale en internationale overeenkomsten met leveranciers, afnemers of partners.

Wanneer heb je hier als ondernemer mee te maken?

Je organisatie heeft dagelijks met ondernemingsrecht te maken. De inrichting van de onderneming brengt met zich mee dat je gebonden bent aan daarvan afhankelijke van elkaar verschillende regels. Verder gelden er allerlei regels bij overeenkomsten die je aangaat, bijvoorbeeld in het kader van een samenwerking, verkooptransactie, financiering of herstructurering. Het is belangrijk om aan die regels te voldoen.

Zekerheid creëren in je ondernemerschap met een ondernemingsrecht advocaat

Een ondernemingsrecht advocaat van Dommerholt Advocaten kan je adviseren over jouw juridische vraagstukken, maar ook overeenkomsten voor je opstellen. Wij geven zekerheid en denken verder dan alleen de juridische oplossing, of je nu bij ons komt in verband met een geschil of de inrichting van een aanstaande samenwerking. Een advocaat ondernemingsrecht helpt je graag verder.

De advisering van een ondernemingsrecht advocaat houdt niet op als iets niet kan: wij zoeken graag uit wat wél mogelijk is in de voorliggende situatie. Wij zijn graag creatief en denken als sparringpartner met je mee. Je ziet ons daarbij vaker als een preventieve adviseur dan als ondernemingsrecht advocaat die in de rechtbank acteert. Alhoewel wij met dat laatste ook ruime ervaring hebben en dat op het juiste moment inzetten als dat in jouw belang is.

Een ondernemingsrecht advocaat adviseert je graag bij:

Wanneer bel je een ondernemingsrecht advocaat?

Als vaste kennispartner van MKB Nederland zijn wij meer dan thuis in ondernemersvraagstukken. Onze ondernemingsrecht advocaten denken met je mee en adviseren je effectief en kundig. Wij hebben stevig geïnvesteerd in specialistische kennis en er is veel ervaring opgebouwd met grotere en complexe zaken, nationaal en internationaal, in het Nederlands maar ook in andere talen (Engels, Duits, Frans). Daarnaast beschikken we dankzij onze drie vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Heerenveen over kennis van de lokale markt. Wij behartigen graag je belangen en dichten de (juridische) valkuilen voor je. Dat is precies de reden waarom wij veel ondernemingen als huisjurist mogen bijstaan.

Het is verstandig om een ondernemingsrecht advocaat in een zo vroeg mogelijk stadium in te schakelen. Hoe eerder onze specialisten bij een proces betrokken zijn, hoe beter wij het proces kunnen begeleiden en jouw belangen kunnen behartigen. Soms is een telefoontje voldoende om je op weg te helpen en in andere gevallen nemen wij je graag het dossier uit handen, zodat jij je weer volledig kunt focussen op je onderneming.

Wil je een kennismaking met een ondernemingsrecht advocaat? Neem contact op met één van onze ondernemingsrecht advocaten.

Neem contact met ons op