Ondernemingsrecht

zekerheid voor nu en later

Met ondernemingsrecht heeft uw organisatie dagelijks te maken. Denk bijvoorbeeld aan de structuur van uw onderneming, de contracten die u afsluit en de inrichting van uw jaarrekening. Ook bij een samenwerking, verkooptransactie, financiering of herstructurering bent u gebonden aan regels. De ondernemingsrecht advocaten van Dommerholt zijn er om u te adviseren, juridische vraagstukken op te lossen en overeenkomsten op te stellen. Wij geven zekerheid. Voor nu en later. Daarbij zijn wij vaker een preventieve adviseur en sparringpartner dan een advocaat die in de rechtbank acteert.

Ondernemende advocaten gespecialiseerd in ondernemingsrecht

Als vaste kennispartner van MKB Nederland zijn wij meer dan thuis in ondernemersvraagstukken. Onze advocaten denken met u mee en adviseren u effectief en kundig. Wij hebben stevig geïnvesteerd in specialistische kennis en er is veel ervaring opgebouwd met grotere en complexe zaken, nationaal en internationaal. Daarnaast beschikken we dankzij onze drie vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Heerenveen over de kennis van de lokale markt. Wij behartigen graag uw belangen en dichten voor u de (juridische) valkuilen. Dat is precies de reden waarom wij veel ondernemingen als huisjurist mogen bijstaan. Adviserend en, mocht het zover komen, procederend.

Onze ondernemingsrecht advocaten adviseren u graag bij:

  • Het opstellen van aandeelhoudersovereenkomsten
  • Het opstellen van agentuur en distributieovereenkomsten
  • Het opstellen van algemene voorwaarden en commerciële contracten
  • Risicobeheersing op het gebied van beroeps– en bestuurdersaansprakelijkheid
  • Het opzetten en wijzigen van juridische bedrijfsstructuren en rechtsvormen
  • Incasso
  • Ondernemingsgeschillen
  • Keuze en overgang van rechtsvorm
  • Het opzetten en beëindigen van samenwerkingsverbanden en joint ventures

Heeft u een andere vraag dan hierboven vermeld staat? Geen zorgen, meestal kunnen we u alsnog helpen. Met meer 30 advocaten is er altijd iemand binnen Dommerholt Advocaten die u verder kan helpen. U kunt één van onze drie vestigingen bellen of maak gebruik van ons contactformulier en we nemen contact met u op.

zoekt u een ondernemingsrecht advocaat?

Kom via onze contactpagina direct in contact met één van onze advocaten of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.