Arbeidsrecht advocaat Zwolle

Dommerholt Advocaten: jouw arbeidsrecht advocaat in Zwolle

Wanneer je als werkgever op zoek bent naar een arbeidsrecht advocaat in Zwolle die gevoelige of complexe vraagstukken kan vertalen naar mensgerichte adviezen, dan zit je bij Dommerholt Advocaten goed! Vanuit ons advocatenkantoor in Zwolle, dat gevestigd is aan de Govert Flinckstraat, staan we al jarenlang ondernemingen, werkgeversorganisaties, maar ook individuen als directieleden of statutair bestuurders bij met deskundig juridisch advies op het gebied van arbeidsrecht. Altijd met het doel op zoek te gaan naar de meest praktische en reëel oplossing voor jouw situatie.

Wanneer een arbeidsrecht advocaat Zwolle inschakelen?

Een arbeidsrecht advocaat is gespecialiseerd in alle wet- en regelgeving rondom de verhoudingen tussen werkgever en werknemer. Hieronder vind je enkele voorbeelden van situaties waarin je een arbeidsrecht advocaat in Zwolle kunt inschakelen:

  • Een van je werknemers is gedeeltelijk of volledig arbeidsongeschikt geraakt en wilt weten welke verplichtingen je als werkgever hebt met betrekking tot re-integratie en loondoorbetaling.
  • Je hebt behoefte aan juridische ondersteuning bij een reorganisatie of bedrijfsovername.
  • Om de belangen van je bedrijf te beschermen wil je een concurrentiebeding opnemen in de arbeidsovereenkomst.
  • Je wilt als werkgeversorganisatie een collectieve arbeidsovereenkomst (cao) opstellen.
  • Er speelt een arbeidsgeschil binnen je bedrijf, bijvoorbeeld met betrekking tot ontslag, en je wilt weten welke rechten en plichten je als werkgever hebt.
  • Je hebt deskundig advies nodig over specifieke arbeidsvoorwaarden zoals het pensioenrecht.

Waarom kiezen voor Dommerholt Advocaten?

Het arbeidsrecht is constant in beweging en wet- en regelgeving is dan ook sterk aan verandering onderhevig. Het is logisch dat, als je een advocaat in Zwolle zoekt die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht, je niet met de eerste de beste in zee gaat.

Een aantal jaar geleden hebben we ervoor gekozen om ons volledig te richten op het bijstaan van ondernemers, ondernemingen en instellingen (zowel profit als non-profit). Dit heeft ervoor gezorgd dat we focus hebben aangebracht in ons werk om onze klanten de best mogelijke juridische ondersteuning te bieden. Onze advocaten arbeidsrecht in Zwolle zijn altijd volledig op de hoogte van de ontwikkelingen, wetgeving en jurisprudentie binnen het arbeidsrecht. Ze nemen de tijd om zich in je organisatie en situatie te verdiepen en zorgen voor een heldere, transparante communicatie. Een no-nonsense benadering en niet bang zijn om out-of-the-box te denken – dat is waar onze advocaten arbeidsrecht in Zwolle voor staan.

Advocaat Zwolle arbeidsrecht nodig? Neem contact op met Dommerholt Advocaten

Wil je graag weten wat we bij Dommerholt Advocaten als arbeidsrecht advocaat in Zwolle voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismaken? Neem direct contact met ons op