Kosteloos crisisoverleg

Om elkaar in deze tijden van coronacrisis te helpen, hebben wij ons ‘CRISISOVERLEG’ in het leven geroepen. De afgelopen weken zagen wij een rode draad in de klantvragen die bij ons binnenkwamen. Nu er vanuit de overheid ook steeds meer duidelijkheid wordt gegeven, kunnen wij onze klanten gerichter op weg helpen.

Want wat kunnen de gevolgen van corona voor jouw onderneming zijn? Onze specialisten gaan daarover graag met jou in gesprek en bieden aan om daar in een uur tijd enige rust en duidelijkheid in te creëren.

Belangrijk! In een uur kunnen we niet de garantie bieden om alle zorgen weg te nemen. Dit hangt ook helemaal van jouw type organisatie én eventueel specifieke vragen af.

De kosten
Het eerste uur 'CRISISOVERLEG' bieden wij kosteloos aan. Is het wenselijk dat we na dit uur toch nog verder praten óf zaken voor je uit gaan zoeken/regelen? Dan zullen we je aangeven wat daar de kosten van zijn. Zo zorgen we ervoor dat de verwachtingen voor iedereen gelijk zijn.

Aanmelden voor het CRISISOVERLEG
In dit eerste kosteloze uur sparren we over de (on)mogelijkheden en bekijken of er op het eerste gezicht al zaken te ontdekken zijn die echt anders zouden moeten. Heb je een specifieke vraag? Dan benutten we het uur op het door jou aangegeven onderwerp.

Mocht blijken dat bepaalde zaken nog geregeld moeten worden? Dan is het helemaal aan jou of je dit door onze specialisten wilt laten regelen. Het eerste uur crisisoverleg is gratis en vrijblijvend, wat er na dat uur gebeurt, is helemaal aan jou.

Op basis van de hieronder aangegeven onderwerpen, bepalen wij met welke specialist wij de afspraak laten plaatsvinden. Altijd met als doel jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Bij het inplannen van de afspraak zullen we ook samen met jou afstemmen hoe de (digitale) afspraak plaats zal vinden.

Let op: deze actie geldt alleen als je via onderstaand formulier je afspraak maakt.

  • Bekijk hier de algemene voorwaarden