Arcabo Chaletbouw

RIJK HOUTHUIJZEN, GENERAL MANAGER ARCABO

“In de loop der jaren hebben wij ontdekt dat als alles goed is geregeld, je geschillen kunt voorkomen. Juristen zijn er naar ons idee dan ook niet om zaken op te lossen, maar om preventief te werk te gaan. Bijvoorbeeld door duidelijk te communiceren richting klanten. Dommerholt Advocaten ondersteunt ons daarom bij onder andere arbeidszaken, internationale documenten en garantie-, leverings- en algemene voorwaarden.

Omdat wij internationaal zakendoen, is een goede juridische basis essentieel. Per land zijn de regelgeving en cultuur weer anders. Een voorbeeld is dat men in Duitsland gewend is de laatste tien procent van het overeengekomen bedrag pas na oplevering te betalen. Vaak is dan de strategie om die laatste betaling zo lang mogelijk uit te stellen. Met heldere voorwaarden voorkomen we dat.

Een groot voordeel van Dommerholt Advocaten is dat ze dichtbij zijn. Wij zitten in Nieuwleusen, hun kantoor in Zwolle. Dat is naast de deur. Verder zijn ze thuis op verschillende rechtsgebieden, waardoor ze een complete ondersteuning bieden. Bovendien doen ze nu en dan iets extra’s, zoals onlangs een lezing over arbeidsrecht.

Daarnaast nemen de advocaten van Dommerholt Advocaten ons veel werk uit handen. Moet er bijvoorbeeld een juridisch stuk worden vertaald, dan zorgen zij dat de juiste versie bij een geschikte vertaler komt én dat alles juridisch nog helemaal klopt.

Onze vaste contactpersoon bij Dommerholt Advocaten is Rick van Betten. Hij bekijkt de actuele zaken niet alleen juridisch, maar ook bedrijfstechnisch.”

Voor meer informatie over Arcabo: www.arcabo.nl