Blanken Controls B.V.

WILLEM DIKKER HUPKES, EIGENAAR

“De samenwerking tussen Blanken Controls en Dommerholt Advocaten is een jaar of drie geleden ontstaan. We hadden een meerderheidsbelang in een bedrijf waarin bij nader inzien de zaken niet waren geregeld zoals wij het graag zien. Advocaat Bert Jansen heeft ons toen preventief geadviseerd inzake de bestuurlijke aansprakelijkheid. Tot en met de afwikkeling van de hele kwestie heeft hij meegedacht en geadviseerd. Het resultaat is dat we op een positieve manier verder konden gaan met het betreffende bedrijf.

In het kader van arbeidsrecht maken we ook geregeld gebruik van de kennis van Dommerholt Advocaten. In samenspraak met hen hebben we onlangs alle contracten up to date gemaakt. En dat was nodig, want er bleek zelfs een medewerker te zijn met een overeenkomst die al twintig jaar lang niet was herzien. In de tussentijd waren er natuurlijk wel flink wat wijzigingen in het arbeidsrecht geweest. Ook distributieovereenkomsten met leveranciers hebben we onder de loep genomen en vernieuwd.

Preventief te werk gaan, daar gaat het ons om. We maken liever vooraf wat kosten, dan dat we achteraf met dure verrassingen worden geconfronteerd.
Wat we ook waarderen aan Dommerholt als juridisch partner, zijn hun initiatieven om ondernemers in de breedte te ondersteunen. Neem bijvoorbeeld de seminars die in samenwerking met accountantskantoren worden georganiseerd.”

Voor meer informatie over Blanken Controls: www.blanken.nl