Groothuis Bouwgroep

CLAUDI GROOTHUIS, DIRECTEUR

“Naarmate het omzetvolume door de jaren heen groeit, hebben we meer situaties waarin we het advies van de advocaten van Dommerholt Advocaten inwinnen. Vroeger volstond de raad van de accountant meestal wel, maar tegenwoordig gaat het om zulke grote en specifieke zaken, dan we echt de expertise van een advocaat nodig hebben.

Wat ons zo bevalt aan de werkwijze van Dommerholt Advocaten, is dat ze geen defensieve aanpak hebben, maar een proactieve en preventieve werkwijze. Vaak bepalen we aan de voorkant al samen wat de koers moet zijn, zodat we achteraf niet voor verrassingen komen te staan. Zonder advocaat zouden we in veel gevallen minder beslagen ten ijs komen en zouden we niet weten voor welke risico’s we konden komen te staan bij het aangaan van een overeenkomst. Nu staan we sterk in onderhandelingen of wanneer we ergens bezwaar tegen maken, omdat we met de advocaat hebben besproken wat de valkuilen en de mogelijkheden zijn.

Daarbij kan het om allerlei zaken gaan: bouwrecht, de verklaring van juridische teksten in een bestek of de interpretatie van een aanbestedingstekst bijvoorbeeld. Het prettige is dat we ad hoc contact op kunnen nemen en dan ook snel worden geholpen. We hoeven niet dagen te wachten tot de advocaat een afspraak met ons kan inplannen. Bovendien denken de advocaten mee vanuit onze cultuur en grondhouding. In de aanpak van Dommerholt Advocaten wordt altijd gezocht naar een aanpak die past bij de klant, zodat je je niet schaamt voor wat je raadsman namens jou brengt.”

Voor meer informatie over Groothuis Bouwgroep: www.groothuisbouwgroep.nl