OCB Bouw BV

GERRIT EN KLAAS JAN BOESSENKOOL, RESPECTIEVELIJK VOORMALIG EIGENAAR EN EIGENAAR

Gerrit: “In de jaren tachtig kwam ons bedrijf in een situatie die ons faillissement kon betekenen. We hadden in opdracht van de Overijsselse Ontwikkelingsmaatschappij (OOM) een fabriekshal gebouwd. Alleen, toen die klaar was, trok de Amerikaanse opdrachtgever van de OOM zich terug.
Onze accountant zei dat hij wel een goede advocaat wist. Met pijn in mijn maag ging ik naar Hans Dommerholt, de oprichter van Dommerholt Advocaten. Nu kom ik bij de dure dokter, dacht ik bij mezelf, maar we hadden geen andere keus dan een advocaat in de arm te nemen. Hans zette er een toen nog jonge advocaat op, Wouter Cnossen. Die zou zich er wel in vastbijten. En dat heeft ’ie gedaan. Het was een heel spannende tijd, maar OCB Bouw heeft de zaak gewonnen.
Dat Wouter het heel netjes en transparant heeft gespeeld, blijkt wel uit het feit dat de OOM zich na het proces als klant heeft gemeld bij Dommerholt Advocaten. Ook de relatie tussen de OOM en OCB Bouw bleef overeind; we kregen vlak daarna een opdracht van een van de mensen van de OOM.”
Klaas Jan: “Voor samenwerkingsplannen en contracten werken we tegenwoordig meestal samen met Siebrand Maakal, Wouter Cnossen en HP van der Veen. En nog altijd helpt Wouter bij de bijzondere contracten. Allemaal werken ze adequaat en snel. Door een goed advies vooraf, komt het zelden tot een rechtszaak. En in de gevallen dat iets wel voor de rechter kwam, hebben we nog nooit verloren.”

Voor meer informatie: www.ocb-bouw.nl