Berber Speerstra

  • Functie:
    Advocaat
  • Juridisch expert in:
    Ondernemingsrecht | Faillissements- en insolventierecht | Huurrecht
  • Social media:
Berber Speerstra Dommerholt Advocaten F2 WEB
Berber Speerstra Dommerholt Advocaten F3 WEB
Uitgesproken Berber: “Ik krijg er ontzettend veel energie van om dé strategische oplossing voor de ondernemer te vinden en daarmee het verschil te maken”

Berber, hoe zouden anderen jou omschrijven?

Anderen zouden mij omschrijven als een sociaal en nuchter persoon. Ik ben nieuwsgierig en ga graag op zoek naar het 'waarom'. Daarnaast ben ik een echte doorzetter: als ik ergens voor ga, dan ga ik er voor de volle 100% voor!

Wat maakt jou van toegevoegde waarde voor een ondernemer?

Ik kijk goed naar wat het doel is dat de ondernemer voor ogen heeft. Vanuit daar kijk ik naar de (juridische) mogelijkheden om dit doel te bereiken. Ik weet wat ondernemers belangrijk vinden. Hierdoor kan ik goed met ze meedenken en met creatieve oplossingen komen met als uiteindelijke doel om samen tot een praktische en werkbare situatie te komen.

Waar krijg jij energie van?

Ik ben iemand die graag in contact staat met mensen en ik vind het belangrijk om anderen te helpen. Het klantcontact vind ik dan ook een mooi onderdeel van mijn werk. Ik krijg er ontzettend veel energie van om dé strategische oplossing voor een ondernemer te vinden en daarmee het verschil te maken. Deze aspecten maken dat ik het werk als advocaat zo leuk vind!

Ben je benieuwd naar mijn mede sparringspartners in hetzelfde of in een ander vakgebied?

Maak kennis met mijn collega's