Update faillissement Rofra-groep

In het faillissement van de Rofra-groep heeft Bert Jansen als curator onlangs met toestemming van de rechter-commissaris een doorstart kunnen bewerkstelligen. De werkzaamheden van de Rofra-groep worden vanaf 5 januari 2024 voortgezet door Avenida Interiors. De winkels van de Rofra-groep te Utrecht, Rotterdam, Breda en Leiderdorp zullen geopend blijven. De andere winkels zullen worden gesloten.

Avenida Interiors zal proberen zoveel mogelijk de bestaande bestellingen alsnog uit te leveren. Zij wil daarvoor contact hebben met de betreffende klanten. Indien de klant ermee instemt dat Avenida Interiors de bestelling alsnog uitlevert dan verzoeken wij de klant dat aan Avenida Interiors kenbaar te maken. Avenida Interiors zal dan vervolgens afspraken met de klant maken over de verder gang van zaken met betrekking tot de bestelling. Avenida Interiors is telefonisch bereikbaar op 0578-569060 of per e-mail [email protected].

Met deze doorstart wordt de hoop uitgesproken dat de klant alsnog de bestelling kan ontvangen en de klant zo min mogelijk nadeel ondervindt van het faillissement. Mocht uitlevering van de bestelling onverhoopt niet mogelijk zijn of door de klant niet worden gewenst en heeft de klant een aanbetaling gedaan, dan kunt u als klant de vordering tot terugbetaling van deze aanbetaling indienen via deze link. Wij wijzen de klant erop dat de kans dat er tot terugbetaling kan worden overgegaan vanwege het faillissement erg klein is.

Vanwege het grote aantal klanten dat hierbij betrokken is, verzoeken wij de klanten van Rofra-groep vriendelijk geen telefonisch contact met Dommerholt Advocaten op te nemen, maar enkel per e-mail te corresponderen.