Faillissement Rofra groep

Bij uitspraken van diverse rechtbanken, waaronder Gelderland, Rotterdam, Zeeland-West Brabant, Midden-Nederland, zijn op 15, 18 en 19 december jl. de faillissementen uitgesproken van de verschillende besloten vennootschappen die behoren tot de Rofra-groep. Rofra exploiteert meubelspeciaalzaken onder de handelsnamen Rofra, Nano en Wooncomfort in de steden Vaassen, Rotterdam, Spijkenisse, Utrecht, Leiderdorp en Breda. Alle faillissementen zijn inmiddels in behandeling bij de Rechtbank Gelderland. In alle faillissementen is mr. J.B.A. Jansen tot curator aangesteld en is mr. J.H. Steverink tot rechter-commissaris benoemd.

De curator zal de komende weken onderzoeken of een doorstart tot de mogelijkheden behoort. Tevens zal de curator onderzoeken wat de status is van geplaatste bestellingen door klanten. Er wordt gezocht naar mogelijkheden om aan de belangen van kanten tegemoet te kunnen komen. Zodra daarover duidelijkheid bestaat zullen de betreffende klanten hierover worden geïnformeerd.

Voor informatie over het faillissement verwijzen wij u tevens naar de openbare verslagen zoals die door de curator worden ingediend bij de rechtbank Gelderland en worden gepubliceerd in het Centraal Insolventie Register (CIR). U kunt CIR raadplegen via www.rechtspraak.nl. Het eerste verslag zal naar verwachting rond 1 februari 2024 worden gepubliceerd.

Lees hier het laatste nieuws over de Rofra-groep.

Bent u leverancier en/of schuldeiser?

Bent u leverancier en/of schuldeiser in een van de faillissementen binnen de Rofra-groep dan kunt u uw vordering via deze link bij de curator ter verificatie indienen.

Bent u klant en heeft u een bestelling en/of aanbetaling gedaan bij één van deze winkels?

Heeft u een bestelling geplaatst en/of een aanbetaling gedaan bij één van deze winkels? Vul onderstaand formulier in en u zult over het vervolg van uw bestelling worden geïnformeerd.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: gif, jpg, jpeg, png, txt, odf, pdf, doc, docx, xls, xlsx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Gelet op het grote aantal klanten dat bestellingen heeft geplaatst verzoeken wij u niet telefonisch contact te zoeken met (het kantoor van) de curator, maar uitsluitend via dit formulier of per e-mail ([email protected]) te corresponderen, omdat dit anders slechts vertragend zal werken.