Mark de Boer

  • Functie:
    Advocaat
  • Juridisch expert in:
    Bouwrecht | IT-recht | Bestuurs- en omgevingsrecht | Privacyrecht
  • Social media:
Mark de Boer Dommerholt Advocaten F2 WEB
Mark de Boer Dommerholt Advocaten F3 WEB
Uitgesproken Mark: “Ik vind het belangrijk dat ik als advocaat eerlijk ben. Oók als dit betekent dat de klant soms niet het antwoord krijgt dat hij had gehoopt. ”

Mark, waarom is de advocatuur helemaal jouw ding?

De dynamiek van de advocatuur is iets dat goed bij mij past. Als advocaat blijf je jezelf zowel op persoonlijk als professioneel vlak constant ontwikkelen. Jezelf eigen maken in nieuwe wet- en regelgeving en sparren met collega’s over ingewikkelde juridische vraagstukken, daar krijg ik energie van!

Welke eigenschappen beschouw je als essentieel in jouw rol als advocaat?

Ik vind het belangrijk dat ik als advocaat eerlijk ben. Oók als dit betekent dat de klant soms niet het antwoord krijgt dat hij had gehoopt. Daarnaast vind ik het belangrijk om altijd helder te blijven communiceren. Het liefst laagdrempelig én met een beetje humor waar kan.

Hoe streef jij naar de best passende oplossing voor de klant?

In de eerste plaats vind ik het belangrijk om de behoeftes en wensen van de klant helder in kaart te brengen. Daarna kunnen we samen op zoek gaan naar de beste oplossing. Daarbij vind ik het fijn om zo vroeg mogelijk betrokken te raken bij de belangen van de klant. Zo kun je waar mogelijk procedures voorkomen.

Ben je benieuwd naar mijn mede sparringspartners in hetzelfde of in een ander vakgebied?

Maak kennis met mijn collega's