Mañana Hulstein-den Hartog

  • Functie:
    Advocaat
  • Juridisch expert in:
    Ondernemingsrecht
  • Social media:
Manana Hulstein den Hartog, advocaat bij Dommerholt Advocaten
Advocaat Manana Hulstein den Hartog | Dommerholt Advocaten
Uitgesproken Mañana: “ik werk graag multidisciplinair samen”

Mañana, wat is jouw toegevoegde waarde voor ondernemers?

“Ik werk graag multidisciplinair samen. Ik heb vele jaren als jurist/advocaat gewerkt op een groot accountantskantoor met accountants, belastingadviseurs en management consultants. Vanuit de diverse invalshoeken werkten we samen aan zaken als overnames en herstructureringen. Nog steeds zoek ik de samenwerking met collega's van andere disciplines. Zo kan ik snel de juiste aanpak uitstippelen.”

Hoe onderhoud en verspreid jij jouw vakkennis?

“Binnen onze sectie ondernemingsrecht sparren wij regelmatig over literatuur, jurisprudentie, contracten en te volgen strategieën. Dat houdt ons scherp. Daarnaast verzorg ik met veel plezier presentaties en seminars voor klanten en relaties. Geregeld geef ik ook cursussen en schrijf ik vaktechnische stukken.”

Waarom interesseert de ondernemingsrechtpraktijk jou?

“Binnen de ondernemingsrechtpraktijk, waarin ik intussen reeds meer dan 30 jaar werkzaam ben, is voor het overgrote deel sprake van constructief advieswerk. Ik haal er veel voldoening uit om bijvoorbeeld een bv-structuur zorgvuldig en professioneel in te richten. Daarbij gaat het onder meer om de diverse statuten van de vennootschappen, de verhoudingen tussen de organen daarvan (algemene vergadering, bestuur, raad van commissarissen, en dergelijke) en de betreffende interne en externe contracten. Bovendien boeien de overnamepraktijk met al het daarbij behorende contractenwerk en de betreffende onderhandelingen mij enorm.”

Ook een trots onderdeel van deze netwerken:

  • Vrienden van Dynamo

Ben je benieuwd naar mijn mede sparringspartners in hetzelfde of
in een ander vakgebied?

Maak kennis met mijn collega's

Ben je benieuwd naar mijn mede sparringspartners in hetzelfde of
in een ander vakgebied?

Maak kennis met mijn collega's