Week van de ondernemerslunch

Een combinatie van kennisdelen, inspirerend sparren en genieten van een heerlijke lunch: dé ingrediënten van onze week van de ondernemerslunches.  

Dit houdt de week van de ondernemerslunches in:
Op iedere vestiging organiseren wij lunches (van 12.00 - 14.00 uur) met een specifiek en actueel thema. Onze specialisten delen hun kennis, ondernemers delen hun vragen én ondernemersverhalen. Je netwerk wordt uitgebreid en naast een goedgevulde maag ga je altijd naar huis óf terug naar kantoor met nieuwe kennis en inspiratie.

Planning 2024:
- Maandag 8 april 2024 t/m vrijdag 12 april 2024
- Maandag 11 november 2024 t/m vrijdag 15 november 2024

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze ondernemerslunches door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief en/of ons te volgen via LinkedIn!

Inschrijven nieuwsbrief

Week van de ondernemerslunches | april 2024

Van maandag 8 tot en met vrijdag 12 april 2024 vindt de week van de ondernemerslunches plaats. De inschrijvingen voor deze ondernemerslunches zijn inmiddels gesloten. Ben je net te laat? Geen zorgen, in november 2024 staat er weer een nieuwe week van de ondernemerslunches gepland. Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief of door ons te volgen op LinkedIn.


Week van de ondernemerslunches | november 2024

Zet alvast 11 tot en met 15 november in je agenda voor de week van de ondernemerslunch, want dan is het zover!


Wat kost een deelname aan de ondernemerslunch?

Deelname aan de lunch kost je niets! Nou ja, bijna niets... een beetje energie en een grote glimlach zijn altijd welkom.


Heb jij leuke en intrigerende onderwerpen in gedachten?

We horen graag jouw ideeën! Stuur jouw suggesties naar ons en wie weet wordt jouw onderwerp uitgelicht tijdens de week van de ondernemerslunch!

IMG 7262