Week van de ondernemerslunch

Een combinatie van kennisdelen, inspirerend sparren en genieten van een heerlijke lunch: dé ingrediënten van onze week van de ondernemerslunches.

Twee keer per jaar organiseren we een week waarin kennisdelen, elkaar ontmoeten én heerlijk lunchen centraal staat. Deze week is omgedoopt in 'De week van de ondernemerslunches' en inmiddels regionaal een zeer gewild event waar menig ondernemer, directeur en manager graag bij aanwezig is.

Dit houdt de week van de ondernemerslunches in:
Een week lang op iedere vestiging dagelijks een lunch (van 12.00 - 14.00 uur) met een specifiek en actueel thema als onderwerp.  Onze specialisten delen hun kennis, ondernemers delen hun vragen én ondernemersverhalen. Naast veel kennisdeling staat het inspireren van elkaar centraal. Je netwerk wordt uitgebreid en naast een goedgevulde maag ga je altijd naar huis óf terug naar kantoor met nieuwe kennis en inspiratie.

Planning 2024:

  • Maandag 8 april 2024 t/m vrijdag 12 april 2024
  • Maandag 11 november 2024 t/m vrijdag 15 november 2024

Zodra de thema's van de lunches bekend zijn, vind je dat op deze pagina, op LinkedIn en in onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze ondernemerslunches door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief en/of ons te volgen via LinkedIn!

Inschrijven nieuwsbrief

Week van de ondernemerslunches | april 2024

In april staat er weer een gloednieuwe editie van de week van de ondernemerslunches op de agenda!

Van maandag 8 tot en met vrijdag 12 april ben je van harte welkom om deel te nemen aan één van onze ondernemerslunches, die gehouden worden op onze vestigingen Zwolle, Apeldoorn of Heerenveen. De concrete onderwerpen voor deze ondernemerslunches delen we binnenkort en dan kun je je inschrijven.


Week van de ondernemerslunches | november 2024

Kom gezellig aanschuiven tijdens onze ondernemerslunches dit najaar! We zijn nog druk bezig met het finetunen van de onderwerpen voor deze lunchsessies, maar we zullen deze t.z.t. delen. Zet alvast 11 tot en met 15 november in je agenda voor de week van de ondernemerslunch, want dan is het zover!


Wat kost een deelname aan de ondernemerslunch?

Deelname aan de lunch kost je niets! Nou ja, bijna niets... een beetje energie en een grote glimlach zijn altijd welkom.


Heb jij leuke en intrigerende onderwerpen in gedachten?

We horen graag jouw ideeën! Stuur jouw suggesties naar ons en wie weet wordt jouw onderwerp uitgelicht tijdens de week van de ondernemerslunch!

IMG 7262