Arbeidsrecht

Als ondernemer weet je als geen ander dat het belangrijkste werkkapitaal in veel gevallen wordt gevormd door de medewerkers. Elke onderneming of instelling krijgt dan ook vroeg of laat te maken met arbeidsrecht. In goede tijden moeten er arbeidsvoorwaarden en concurrentiebedingen worden opgesteld. In tijden van crisis zorgen reorganisaties voor vraagstukken. In alle gevallen draait het om mensen. Dat vereist een zorgvuldige, kwalitatief hoogwaardige aanpak.

Laagdrempelig en kundig

Duidelijk is dat arbeidsrecht een complex rechtsgebied is, dat continu in beweging is. Dat vraagt om juridische specialisten, die tegelijkertijd de problematiek van de ondernemer en de medewerker snappen. Toegankelijk en mensgericht. Doorpakken wanneer het moet. Met één van de grootste arbeidsrechtpraktijken van Noord-Midden Nederland adviseren en begeleiden de arbeidsrecht advocaten van Dommerholt profit- en non-profitorganisaties op het gebied van arbeids- en medezeggenschapsrecht. Ondernemingen, maar ook individuen zoals directieleden of statutair bestuurders, staan wij bij met juridische raad.

Natuurlijk zijn we voor onze cliënten altijd beschikbaar om korte vragen direct en kosteloos te beantwoorden. Ook denken we mee bij het beoordelen van een arbeidsovereenkomst of het registreren van een belangrijk functioneringsgesprek.

Wij adviseren graag bij:

Direct contact opnemen