Arbeidsrecht

Heb je een arbeidsrecht advocaat nodig?

Als ondernemer weet je als geen ander dat het belangrijkste werkkapitaal in veel gevallen wordt gevormd door de medewerkers. Elke onderneming of instelling krijgt dan ook vroeg of laat te maken met arbeidsrecht. In goede tijden moeten er arbeidsvoorwaarden en concurrentiebedingen worden opgesteld. In tijden van crisis zorgen reorganisaties voor juridische vraagstukken. In alle gevallen draait het om mensen. Dat vereist een zorgvuldige, kwalitatief hoogwaardige aanpak van een arbeidsrecht advocaat.

Onze arbeidsrecht advocaat kan je helpen bij:

Waarom kiezen voor een advocaat van Dommerholt Advocaten?

Duidelijk is dat arbeidsrecht een complex rechtsgebied is, dat continu in beweging is. Dat vraagt om een arbeidsrecht advocaat die tegelijkertijd de problematiek van de ondernemer en de medewerker snapt.

Toegankelijk, mensgericht en doorpakken wanneer het moet. Met één van de grootste arbeidsrechtpraktijken van Noord-Midden Nederland adviseren en begeleiden de arbeidsrecht advocaten van Dommerholt profit- en non-profitorganisaties op het gebied van arbeids- en medezeggenschapsrecht. Ondernemingen, maar ook individuen zoals directieleden of statutair bestuurders, staan we bij met juridische raad.

We denken mee bij het beoordelen van een arbeidsovereenkomst of het registreren van een belangrijk functioneringsgesprek. Maar natuurlijk is jouw arbeidsrecht advocaat altijd beschikbaar om korte vragen direct en kosteloos te beantwoorden.

Neem contact op