Anne-Jet Beens

  • Functie:
    HR
  • Social media:
Anne Jet Beens Dommerholt Advocaten F2 WEB
Anne Jet Beens Dommerholt Advocaten F3 WEB
Uitgesproken Anne-Jet: “De groei en ontwikkeling van mijn collega’s vind ik het allerleukste!”

Waar houd jij je binnen het HR het liefst mee bezig?

Binnen het HR is er zoveel leuks! Ik ben een echte generalist, waardoor ik me het liefst bezig houd met een divers pakket aan werkzaamheden van A tot Z. Langdurige projecten of korte termijn taken: ik vind het allemaal heerlijk om mee bezig te zijn.

Maar als ik écht moet kiezen, dan vind ik de werkzaamheden die te maken hebben met de groei en ontwikkeling van mijn collega’s het allerleukste!

Wat maakt dat jij ervan geniet om samen te werken met jouw collega's?

Iedere collega is uniek en kijkt op zijn eigen manier naar de omgeving om hem heen. Ik houd ervan om het gesprek aan te gaan met collega’s en zo samen tot mooie resultaten te komen. Daar krijg ik alleen maar meer energie van!

Hoe creëer jij voor jouw collega's de ideale werkomgeving?

Ervoor zorgen dat iedere collega gelukkig is binnen #teamdommerholt is als HR een belangrijke taak, maar deze taak past ook bij mij als persoon. Het zit in mijn nature dat ik altijd voor iedereen het beste wil. Daarom zet ik me graag voor de volle 100% in om collega’s die fijne werkplek te geven. Ik zorg dat ik makkelijk te benaderen ben en draag zo mijn steentje bij aan de prettige werkomgeving binnen ons kantoor.

Ben je benieuwd naar mijn mede sparringspartners in hetzelfde of in een ander vakgebied?

Maak kennis met mijn collega's