Jasper Schoonhoven

  • Functie:
    Advocaat
  • Juridisch expert in:
    Ondernemingsrecht
  • Social media:
Jasper Schoonhoven Dommerholt Advocaten F2 WEB
Jasper Schoonhoven Dommerholt Advocaten 3 WEB
Uitgesproken Jasper: “Ik denk actief met de ondernemer mee en probeer alvast twee stappen vooruit te denken.”

Jasper, wat maakt het zo leuk om ondernemers te adviseren en bij te staan?

De diversiteit in branches en type ondernemers maakt dat mijn werk interessant en afwisselend is. Voor iedere onderneming is het advies dat ik geef anders, waardoor ik écht maatwerk kan leveren. Geen dag is daardoor hetzelfde! Daarbij komt mijn economische achtergrond goed van pas. Deze ervaring en kennis neem ik dan ook mee in de (juridische) adviezen die ik ondernemers geef.

Hoe zorg je ervoor dat ondernemers kunnen blijven ondernemen?

Ik adviseer ondernemers op een pragmatische en begrijpelijke wijze. Dit kan natuurlijk in elk stadium van een juridische kwestie, maar ik streef ernaar om dit in een zo’n vroeg mogelijk stadium te doen. Ik denk actief met de ondernemer mee en probeer alvast twee stappen vooruit te denken. Hoe sneller we actie kunnen ondernemen, hoe meer mogelijkheden er nog open liggen. Zó zorg ik ervoor dat de ondernemer niet stil komt te staan.

Wat vind je belangrijk in de samenwerking tussen klant en advocaat?

Sociaal contact met mijn klanten geeft mij energie en haalt het beste in mij naar boven. Ik hecht dan ook veel waarde aan een goede en persoonlijke relatie en ik ben ervan overtuigd dat dit zorgt voor een optimale en duurzame samenwerking.

Ben je benieuwd naar mijn mede sparringspartners in hetzelfde of in een ander vakgebied?

Maak kennis met mijn collega's