Martine Slotman-Veneberg

  • Functie:
    Kantine
  • Social media:
Martine Slotman, kantinemedewerker | Dommerholt Advocaten
Kantinemedewerker Martine Slotman | Dommerholt Advocaten
Uitgesproken Martine: “Het is leuk dat we bij Dommerholt Advocaten veel vrijheid krijgen in de keuken”

Waar komt jouw passie voor bakken en koken vandaan?

Mijn interesse voor bakken en koken heeft zich eigenlijk met de jaren ontwikkeld. Ik heb jarenlang in de horeca en catering gewerkt en daar zie je met eigen ogen wat lekker eten en de presentatie ervan met mensen doet. Iedereen wordt blij van lekker eten, toch?

Je verrast onze collega's regelmatig met iets lekkers. Wat maakt het zo leuk om iedereen telkens opnieuw te verrassen?

Het is leuk dat we bij Dommerholt Advocaten de vrijheid krijgen in de keuken. Alles hebben we zelf in de hand: van de inkoop van producten tot het maken van recepten. Ik vind het vooral leuk om iets te maken van datgene wat nog in de koelkast ligt. Zo ontstaan er verrassende hapjes!

Je hebt met je directe collega Patricia een Dommerholt-receptenboek gemaakt. Hoe kwam je op dit idee?

Het idee ontstond toen iedereen thuiswerkte vanwege het coronavirus. Wij als ‘de kantinies’ (zo noemen ze ons binnen Dommerholt Advocatne) hadden op dat moment weinig te doen, waardoor we besloten om regelmatig lekkere recepten te delen in onze Whatsapp-groep met al onze collega’s. Iedereen reageerde hier heel enthousiast op en we kregen zelfs regelmatig foto’s van hun kookkunsten en baksels. We vonden het zó leuk dat onze collega’s met onze recepten aan de slag gingen, dat we besloten om een receptenboek te maken.

Ben je benieuwd naar mijn mede sparringspartners in hetzelfde of in een ander vakgebied?

Maak kennis met mijn collega's