Rina Beuckens

  • Functie:
    Juridisch secretaresse
  • Social media:
Rina Beuckens Dommerholt Advocaten F2 WEB
Rina Beuckens Dommerholt Advocaten F3 WEB
Uitgesproken Rina Beuckens: “Ik probeer mijzelf altijd uit te dagen bij alles wat ik doe”

Waarom biedt jouw vak jou zoveel werkplezier?

"Het werken in de diverse rechtsgebieden en het praktisch meedenken met de advocaten. Ik sta  advocaten graag met raad en daad bij, zowel op het juridisch/procedurele vlak als algemene zaken. Een deel van mijn vak is ook het ‘ontzorgen’ van de advocaten. Ik zeg vaak ‘ik regel het’ en ‘het komt goed’ en dan vind ik dat een advocaat daar ook vanuit mag en moet gaan. Als je dat vertrouwen hebt, dan maakt dat je werkplezier zoveel leuker."

Hoe omschrijf jij jezelf als professional?

Ik zie mijzelf als een meedenker en ben oplossingsgericht. Tevens ben ik graag taalkundig bezig. Daar waar nodig probeer ik de zaken wat eenvoudiger te formuleren. In de nabije toekomst hoop ik mijzelf nog verder te kunnen ontwikkelen in juridisch- en zakelijk Engels. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak is ontwikkeling een belangrijk onderdeel. Ik probeer mijzelf altijd uit te dagen bij alles wat ik doe.

Welke eigenschappen typeren jou als persoon?

Hoewel we allemaal individuen zijn, ben ik van mening dat een ieder optimaal kan functioneren als je met elkaar er ook als team kunt staan. Als je om én met elkaar kunt lachen, maakt soms dat je daarna net dat stapje harder kunt zetten. Zelfs als het bij vlagen stressvol is, juist dan ben ik scherp en op mijn best. Bij alles wat ik doe houd ik altijd in mijn achterhoofd dat we mensen zijn en dat we de menselijke kant nooit uit het oog mogen verliezen.

Ben je benieuwd naar mijn mede sparringspartners in hetzelfde of in een ander vakgebied?

Maak kennis met mijn collega's