Yvonne de Weerdt

  • Functie:
    Marketing
  • Social media:
Nieuwe medewerkerComing Soon
Uitgesproken Yvonne: “Ik werk graag samen aan een gemeenschappelijk doel”

Wat maakt het zo leuk om bezig te zijn met de marketing van Dommerholt Advocaten?

Marketing is een breed vakgebied waarin verschillende aspecten aan bod komen, namelijk online én offline marketing en beide heb je nodig om de gestelde doelen te behalen. Bij een bedrijf als Dommerholt Advocaten komen al deze onderdelen samen in een klein marketingteam. Hierdoor betreft het een hele diverse functie, waarin ik dagelijks te maken heb met activiteiten die invloed hebben op de diensten die geleverd worden. Dit zorgt voor een leuke uitdaging, waardoor geen dag hetzelfde is!

Hoe zorg jij ervoor dat je met plezier naar je werk gaat?

Iedere dag met een glimlach naar je werk gaan, dat is toch wat iedereen wil? Wanneer ik goed in mijn vel zit op mijn werk, zijn de resultaten ook beter. Zo ben ik productiever en kan ik efficiënter werken. Ik daag mijzelf graag uit zodat ik mijzelf kan blijven ontwikkelen en dit zorgt ervoor dat ik met plezier naar het werk ga. Wanneer ik uiteindelijk waardering ontvang voor het werk wat is aangeleverd, geeft dit nog meer energie. Samenwerken is een belangrijk onderdeel hiervan, want samen kom je verder!

Hoe ervaar je het werken bij Dommerholt Advocaten?

Vanaf het eerste contactmoment heb ik mij welkom gevoeld bij #teamdommerholt. Een advocatenkantoor waar iedereen gelijk is, dit zorgt ervoor dat ik altijd bij een collega terecht kan met een specifieke vraag. Persoonlijk contact zorgt voor een nauwe samenwerking en een prettige sfeer op kantoor. Er is ruimte voor ontwikkeling, waardoor ik kan groeien in mijn huidige functie.

Ben je benieuwd naar mijn mede sparringspartners in hetzelfde of in een ander vakgebied?

Maak kennis met mijn collega's