Faillissement Koolen

Bij uitspraken van de Rechtbank Gelderland zijn op 22 mei 2024 de faillissementen uitgesproken van de vennootschappen Koolen Installation Services BV en Koolen Industries Solar BV.

Deze vennootschappen zijn, samen met de ook gefailleerde vennootschappen Novavolt BV en BonGo Solar BV, gevestigd te Apeldoorn aan de Tweelingenlaan 13-15. In alle faillissementen is mr. J.B.A. Jansen tot curator aangesteld en is mr. J.H. Steverink tot rechter-commissaris benoemd.

Voor een meest recente update over dit faillissement verwijzen wij naar het laatste nieuwsitem: Update faillissement BonGo, Novavolt & Koolen | Dommerholt Advocaten.

Voor informatie over het faillissement verwijzen wij u tevens naar de openbare verslagen zoals die door de curator worden ingediend bij de rechtbank Gelderland en worden gepubliceerd in het Centraal Insolventie Register (CIR). U kunt CIR raadplegen via www.rechtspraak.nl. Het eerste verslag zal naar verwachting rond 1 juli 2024 worden gepubliceerd.

Indien u als klant in het bezit bent van een certificaat van Stichting Garantiefonds ZonneEnergie SZGE dan kunt u zich voor de toepassing van het garantiefonds bij hen melden via www.sgze.nl.

Bent u leverancier en/of schuldeiser?

Bent u leverancier en/of schuldeiser van één van deze gefailleerde vennootschappen? Dan kunt u uw vordering via deze link bij de curator ter verificatie indienen.

Bent u klant en heeft u een bestelling en/of aanbetaling gedaan voor de plaatsing van zonnepanelen bij Koolen?

Heeft u een bestelling geplaatst en/of een aanbetaling gedaan? Vul onderstaand formulier in en u zult over het vervolg worden geïnformeerd.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: gif, jpg, jpeg, png, txt, odf, pdf, doc, docx, xls, xlsx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Gelet op het grote aantal klanten dat bestellingen heeft geplaatst verzoeken wij u geen telefonisch contact te zoeken met (het kantoor van) de curator, maar uitsluitend via dit formulier of per e-mail ([email protected]) te corresponderen, omdat dit anders slechts vertragend zal werken.