Advocatenkantoor Heerenveen
:Advocatenkantoor Heerenveen

Advocatenkantoor Heerenveen

Zoekt u een advocatenkantoor in Heerenveen? Met Dommerholt Advocaten weet u dat uw juridische vraag een passend antwoord krijgt. Als full-service advocatenkantoor zijn wij er voor ondernemers en hun ondernemingen, voor u dus. Wij staan midden in de regio Friesland en dicht bij u. Met juridische en specialistische adviezen. Daarin zijn wij uitgesproken ondernemend.

Ondernemingsrecht. U heeft er ongetwijfeld mee te maken. Juridische vragen zijn immers onderdeel van uw dagelijkse praktijk. Als ondernemer wilt u snel een oplossing voor uw vraagstukken, want daarmee kunt u door. Verder met ondernemen. Daarom kunt u bouwen op de betrouwbare, kundige advocaten van Dommerholt Advocaten. In Heerenveen, dicht bij uw onderneming.

Advocaat in Heerenveen

Kent u het Abe Lenstra Stadion dan kent u wellicht ook ons pand. Dommerholt Advocaten Heerenveen zit recht tegenover het stadion. Een bekende locatie in de stad en in de provincie Friesland. Onze betrokkenheid met de regio is dan ook sterk. Zo werken wij als advocatenkantoor in Heerenveen samen met Thialf en zijn wij actief lid van de lokale Ondernemerskring. Wij zijn dus thuis in de regio en in datgene wat ondernemers bezighoudt.

Juridische sparringpartner voor ondernemers

Wij zijn uw advocatenkantoor in Heerenveen, dicht bij u. Vergunningen, visserijrecht, contracten of verkooptransacties. U kunt bij ons terecht voor al uw juridische vraagstukken. In elk rechtsgebied, want onze bijna veertig advocaten hebben ieder een eigen specialisme. Dat is de kracht van onze mensen en van Dommerholt Advocaten. Met een advocatenkantoor in Groningen, Eelde, Zwolle en Apeldoorn beschikken wij samen over brede kennis van de zakelijk markt. Zowel regionaal als lokaal.

Met al onze juridische expertise en specialismen gebundeld, heeft u altijd een antwoord op uw bestuurlijke en ondernemersvragen. Samen bieden wij u een compleet dienstenpakket. U bent meer dan welkom in onze vestiging aan de Abe Lenstra Boulevard.

Kennismaken met onze advocaten in Heerenveen?

Wilt u weten wat ons advocatenkantoor in Heerenveen voor u en uw onderneming kan betekenen? Of heeft u actuele juridische vraagstukken waarop u snel een passend antwoord zoekt? Neemt u dan vooral contact met ons op. Bel (0513) 433 433 of neem contact met ons op