Fiscaal recht

complexe problemen, oplossingsgericht te lijf

De fiscaal advocaat van Dommerholt is u graag van dienst met het oplossen van uw fiscale vraagstukken. De fiscaal advocaat gaat voor u na hoe u fiscale mogelijkheden optimaal kunt benutten en wij adviseren u bij fiscale problemen praktisch en oplossingsgericht.

Met belastingen heeft iedere ondernemer te maken en meestal ook nog eens met meerdere soorten tegelijk. De regelgeving op fiscaal gebied kan worden getypeerd als veel, complex en continu in beweging.

Onze fiscale advocaten bieden juridisch advies en ondersteuning bij:

  • Overleggen en eventueel procederen over de verschuldigdheid van belastingen.
  • Het begeleiden van boekenonderzoeken/controles.
  • Adviseren over de fiscaal optimale rechtsvorm voor uw onderneming.
  • Het voeren van bezwaar- en (hoger) beroepsprocedures.
  • Verzoeken tot uitstel van betaling en kwijtschelding van belasting.
  • Advisering in geval van dwanginvordering, beslag en/of aansprakelijkstelling door de Belastingdienst.

Staat er hierboven niet tussen wat u zoekt? Meestal kunnen we u alsnog helpen. Stel uw vraag via het formulier op de contactpagina of bel direct met één van onze advocaten.

Samenwerking met andere professionals

De fiscalist werkt echter ook nauw samen met andere professionals op verschillende rechtsgebieden. Zo wordt er vanuit fiscaal oogpunt onder meer geadviseerd bij het herstructureren van ondernemingen, bedrijfsovernames, fusies, financieringen en echtscheidingen.

Laagdrempelig

Uiteraard zijn wij voor onze cliënten altijd beschikbaar om korte vragen snel en kosteloos te beantwoorden en geven wij bij vragen die dat niveau overstijgen vooraf een vrijblijvende indicatie van uw mogelijkheden en de kosten van onze dienstverlening.

op zoek naar een fiscaal advocaat?

Via onze contactpagina kunt u direct in contact komen met één van onze advocaten of u vult het contactformulier in en wij nemen contact met u op.