De Koperen Hoogte

Hennie van der Most, eigenaar

"Natuurlijk hoop je dat je als ondernemer, een advocaat zo min mogelijk nodig hebt. Maar als het wel nodig is, ben je blij als je een goede advocaat weet te vinden. Zo is onze samenwerking met Dommerholt Advocaten ook begonnen met een klein akkefietje. Advocaat Rick van Betten heeft ons daarbij geadviseerd en ondersteund en dat klikte zo goed, dat we vaker bij Dommerholt Advocaten zijn teruggekomen.

Op dit moment helpt Rick ons vooral met het opstellen van contracten. Waar we vroeger elkaar de hand nog konden schudden om een deal te sluiten, leven we nu in een wereld waarin we alles steeds strakker op papier moeten hebben staan. Met een scherp oog voor detail weet Rick bepaalde zaken net even wat scherper op papier te zetten dan ik in eerste instantie in gedachten had. Op een begrijpelijke en eenvoudige manier neemt hij mij daarin mee.

Wat ik heel prettig vind, is dat ik Rick altijd kan bereiken. Voor mij als ondernemer is dat belangrijk, omdat er vaak haast achter zit. Omdat hij zich in mijn bedrijven heeft verdiept, begrijpt hij waar we het over hebben en kunnen we snel schakelen.

Bij Dommerholt Advocaten hebben ze voor mijn gevoel het motto ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Advocaten zijn niet te beroerd om zelf de koffie te zetten, praten op een gelijkwaardig niveau met de klant en voelen zich niet beter dan een ander. Dat maakt dit advocatenkantoor een prettige samenwerkingspartner!"

Voor meer informatie: www.dekoperenhoogte.nl

Dommerholt Advocaten heeft ook de volgende bedrijven van Hennie van der Most ondersteunt en geadviseerd:

Speelstad Oranje - www.speelstadoranje.nl
Funpark Meppen - www.funpark-meppen.nl
Attractiepark Rotterdam