Actualiteiten bouwrecht | 10 april | Heerenveen

Week van de ondernemerslunches: ben jij bij deze lunch waarin we alle actualiteiten van het bouwrecht met elkaar bespreken? Wees welkom op woensdag 10 april om 12:00 (tot 14:00) uur op onze vestiging in Heerenveen.

Als bouwbedrijf is het cruciaal om vooraf passende zekerheden vast te leggen en tijdens het proces mogelijke maatregelen te overwegen om te beschermen tegen wanbetaling, zoals opschorting van het werk of het uitoefenen van een retentierecht. Het is goed om door kennis van wat wel en niet mogelijk is effectief te kunnen handelen. Tijdens de lunch kunnen zowel praktische tips als juridische kaders met de andere deelnemers en onze advocaten worden besproken.

Omdat we persoonlijke aandacht belangrijk vinden en zoveel mogelijk vragen willen beantwoorden, stellen we maximaal 6 plekken voor deze lunch beschikbaar.

Goed nieuws: vanwege de populariteit van dit onderwerp, organiseren we deze lunch niet alleen in Heerenveen, maar ook in Zwolle! Ben je geïnteresseerd in andere ondernemerslunches? Bekijk hier het complete overzicht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.