Onze deskundigheid genomineerd voor Magna Charta publieksprijs

Onze advocaten zijn niet alleen voor ondernemers zeer uitgesproken, soms ook zijn ze dat binnen hun vak. Dan dragen ze bij aan jurisprudentie die daadwerkelijk wat toevoegt..

Onze partner Bert Jansen, advocaat ondernemingsrecht en curator in faillissementen, heeft een annotatie geschreven bij de uitspraak in een zaak rond het Slotervaartziekenhuis.

Niet alleen was die annotatie relevant voor andere advocaten, het was ook van zodanig hoog niveau dat het stuk genomineerd is voor de Magna Carta Publieksprijs. Dit is een prijs van de Academie voor de Rechtspraktijk die elk jaar wordt uitgereikt.

Stem op Bert!

Dat kunt u HIER doen.

Jansen Bert STEMNU WWW

Uiteraard zouden we het fijn vinden als u op Bert's artikel stemt, als u het tenminste een goed artikel vindt. Stemmen kan tot 30 November op de website van de Magna Charta publieksprijs onder artikelen / ondernemingsrecht & insolventierecht.

Voor de Magna Charta publieksprijs worden diverse artikelen, blogs en vlogs genomineerd, in verschillende rechtsgebieden.

De Academie voor de Rechtspraktijk is een opleidingsinstituut die tot doel heeft de deskundigheid van advocaten te waarborgen.

Stemmen kan tot en met 30 november 2019

Dat kunt u HIER doen.

Alvast bedankt, namens Bert.