Van Brug Software B.V.

ROBERT HEINEN, VOORMALIG DIRECTEUR-GROOTAANDEELHOUDER

"Per 1 april 2015 heb ik mijn bedrijf Van Brug Software verkocht. Zo'n verkooptraject was nieuw voor mij; de enige vergelijkbare ervaring die ik had, was toen ik in 2012 de hardware-tak van mijn bedrijf verkocht.
Edo Nijdam van Dommerholt Advocaten heeft mij in de laatste weken voor de overdracht bij de hand genomen op een manier waarover ik niets anders kan dan de loftrompet steken.
Edo was altijd bereikbaar en werkte tot in de kleine uurtjes door wanneer dat nodig was. Vanwege de boekhouding is de eerste dag van een nieuwe maand een handig moment voor verkoop van een bedrijf. In de nacht van 31 maart op 1 april hebben Edo en zijn collega tot half vijf in de morgen doorgewerkt om de verkoop op 1 april te kunnen realiseren. Zonder ook maar één onvertogen woord. Ik heb meer steun en begeleiding van hen gekregen dan ik naar redelijkheid mag verwachten van een advocaat.
Bij Van Brug Software zou ik in dienst blijven als managing director. Vanwege de toekomstige samenwerking was het van groot belang dat de verhoudingen tussen mij en de nieuwe eigenaar goed bleven. Edo heeft dat heel goed aangevoeld; ook de kopers hebben de onderhandeling en de afhandeling als prettig ervaren."