Vertaalbureau Textwerk

JORDI HERES

Dankzij hun uitgebreide ervaring weten de advocaten van Dommerholt situaties precies goed in te schatten. Zo hadden wij een tijdje geleden een nieuwe klant uit het buitenland. Het ging om veel werk voor een langere periode. Advocaat Rick van Betten adviseerde me toen om de afspraken contractueel vast te leggen. Zelf vond ik dat destijds niet zo nodig; een samenwerking is gebaseerd op vertrouwen. Toch volgden we het advies op. Ook met andere klanten legden we vanaf dat moment afspraken vast op papier.

Zes maanden later beëindigde de bewuste buitenlandse klant de samenwerking. Toen bleek maar weer dat Rick ons op het juiste moment had geadviseerd. Omdat deze klant weigerde de vergoeding waarop wij volgens het contract recht hadden te betalen, is er een procedure gestart. Zodoende is er een regeling tot stand gekomen en is een rechtszaak voorkomen.

Ons bedrijf is binnen een paar jaar fors gegroeid. In 2009 begon ik Textwerk naast mijn studie en begin 2016 hebben we 26 medewerkers. Bij zo'n omvang moet je de zaken goed hebben geregeld. Daarom ondersteunt Dommerholt Advocaten ons ook bij arbeidscontracten en het incasseren van achterstallige betalingen.
Het mooie is dat de advocaten elke keer weer kijken wat bij onze situatie past. In het geval van de arbeidscontracten heeft advocaat Vanessa Gall ons een template gestuurd op basis waarvan we het grootste deel van de contracten zelf kunnen opstellen. Zij kan ze vervolgens fine tunen.

Waarom we als Amsterdams bedrijf zaken doen met een Zwols kantoor? Allereerst vind ik de afstand Amsterdam-Zwolle niet zo groot; wij werken door het hele land. Ten tweede bevalt de cultuur van Dommerholt Advocaten me. Ze zijn niet van het snel geld verdienen, maar van de goede relatie. Ze willen ons écht helpen.'

Voor meer informatie over Textwerk: https://vertaalbureau-textwerk.nl/vakgebieden/juridisch-vertaalbureau/