Marije Verhaag

  • Functie:
    Juridisch secretaresse
  • Social media:
Nieuwe medewerkerComing Soon
Uitgesproken Marije: “Geen dag in de juridische sector is hetzelfde, elke dag een nieuw avontuur, een kans om weer iets nieuws te leren.”

Welke specifieke vaardigheden breng je mee naar je rol als juridisch secretaresse?

Door mijn ervaring in de juridische sector heb ik geleerd dat rust en overzicht ervoor zorgt dat het werk zorgvuldig gedaan kan worden. Ik houd graag overzicht en spring bij waar het nodig is. Door met een kritisch oog naar je werk te kijken, lever je de beste kwaliteit.

Wat vind je het leukst aan het werken in de juridische sector?

Geen dag is hetzelfde en je bent nooit uitgeleerd. De afwisseling in het werk zorgt ervoor dat je dagelijks enthousiast naar je werk gaat. Ik leer graag nieuwe dingen en werk graag samen met anderen. Deze samenwerking zie ik als een essentieel onderdeel van mijn werkzaamheden.

Welke uitdagingen kom je vaak tegen in je werk en hoe ga je hiermee om?

Ik ga geen uitdaging uit de weg en ben altijd bereid om te ontdekken welke paden we kunnen bewandelen om een taak goed te volbrengen. Het grondig onderzoeken en analyseren van zaken geeft mij energie. Bovendien vind ik het heerlijk om structuur, overzicht en efficiëntie aan te brengen in alles wat ik doe. Want zoals het gezegde luidt: een goed begin is het halve werk!

Ben je benieuwd naar mijn mede sparringspartners in hetzelfde of in een ander vakgebied?

Maak kennis met mijn collega's