Janet Visser-Boelen

  • Functie:
    Juridisch secretaresse
  • Social media:
Janet Visser Boelen Dommerholt Advocaten F2 WEB
Janet Visser Boelen Dommerholt Advocaten F3 WEB
“Als juridisch secretaresse zet je de puntjes op de i en streef je samen met collega’s naar één gezamenlijk doel”

Janet, jij bent als juridisch secretaresse van groot belang voor onze advocaten en klanten. Wat maakt jouw rol als secretaresse zo leuk?

Het intern én richting de klant communiceren, het pro-actief handelen en er voor je collega én klanten kunnen zijn. Als juridisch secretaresse zet je de puntjes op de i en streef je samen met collega’s naar één gezamenlijk doel. Dat geeft mij een heel goed gevoel.

Hoe zouden collega's jou omschrijven?

Collega’s zouden mij omschrijven als een collegiale en vriendelijke collega, wie houdt van secuur werken en erg leergierig is. Ik ben een harde werker, maar ik hou ook van gezelligheid op zijn tijd.

Waar krijg jij energie van?

Vanaf dag één dat ik bij Dommerholt Advocaten kwam werken, ben ik erg warm en hartelijk door mijn collega’s ontvangen. Iedereen staat voor je klaar en ik ervaar daardoor geen drempels om iets te vragen. Dit geeft mij extra energie om behulpzaam richting collega’s te zijn en ze iets terug te kunnen geven. Hetzelfde geldt voor de klanten die we op ons kantoor mogen ontvangen. De klant hoort zich welkom te voelen en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Hierdoor ga ik elke keer met heel veel plezier naar mijn werk!

Ben je benieuwd naar mijn mede sparringspartners in hetzelfde of in een ander vakgebied?

Maak kennis met mijn collega's